Home / Experimentul zilei / Cele mai tensionate momente din timpul evaluării naționale

Cele mai tensionate momente din timpul evaluării naționale

Zoom

Luni, elevii au avut de demonstrat că poezia „Ploaia” aparține genului liric. A doua zi genul liric era adus cu mascații la DNA și pus să explice, timp de mai multe ore, ce acte de corupție a săvîrșit pentru a intra în posesia acestei poezii.

Întrebată de ziariști ce a determinat-o să înceapă această anchetă, șefa DNA a declarat: “După ce am citit ce au declarat elevii în examenele lor, mi-a devenit clar că genul liric nu putea pune gheara pe poezia asta dacă nu dădea șpagă”.

Traian Băsescu a revenit asupra declarației de duminică și a nuanțat: „N-am vrut să spun că doamna Kövesi ar trebui dusă la beci. E destul să stea lîngă genul liric”.

Trei elevi au refuzat să predea lucrările și au amenințat că nu vor părăsi sala de examen, indiferent dacă profesorii din comisia de corectare își dau demisia sau nu.

Klaus Iohannis a urmărit cu atenție și îngrijorare proba de matematică. După ce s-au afișat baremele, președintele a declarat pe Facebook că se simte într-o dispoziție filosofică și că este dispus să mediteze pe aceste subiecte.

(957 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.