Home / Internaţional / Cine nu cunoaște greșelile de Photoshop ale istoriei e condamnat să le repete

Cine nu cunoaște greșelile de Photoshop ale istoriei e condamnat să le repete

Zoom

Ministerul Educației din Arabia Saudită a publicat din greșeală un manual de istorie în care regele Faisal apare într-o fotografie alături de maestrul Yoda. Poza e în mod evident modificată, originalul prezentîndu-l pe regele Faisal alături de Chewbacca.

Un elicopter de atac rusesc a tras din greșeală cîteva rachete spre ziariștii veniți să asiste la jocurile de război “Zapad 2017”. Fiind vorba de Rusia, orice propoziție care conține cuvintele “ziariști”, “rachete”, “din greșeală” e, cu siguranță, mai mult decît adevărată.

Potrivit unui studiu științific elaborat la Universitatea din Miami, conspirațiile sînt, de fapt, mecanisme prin care partea pierzătoare la alegeri încearcă să-și justifice eșecul. În contextul dat, ar fi interesant de aflat de ce PSD-ul insistă să-l invoce pe Soros de fiecare dată cînd traversează strada, deși teoretic au cîștigat alegerile.

Reprezentanța diplomatică a Coreei de Nord la Națiunile Unite a adunat amenzi de parcare neplătite în valoare de 156.000 de dolari. Măcar acum știm de ce vrea Coreea de Nord să distrugă Statele Unite: e doar un pretext ca să scape de amenzi.

David Meade, un scriitor care a prevăzut că Pămîntul o să dispară pe 23 septembrie 2017, după o coliziune frontală cu Planeta X, a ajuns la concluzia că s-ar putea să se fi înșelat. NASA susține că Planeta X nu există și n-a existat niciodată, dar noi știm adevărul: Planeta X n-a mai ajuns sîmbătă pentru c-a trebuit să meargă la o nuntă.

O familie din statul american Colorado e terorizată de o femeie misterioasă care face jogging și zilnic se oprește să-și facă nevoile pe peluza lor. Iată o nouă dovadă a faptului că efortul extrem poate duce la efecte fiziologice neașteptate, dar și o confirmare a ipotezei că oamenii care fac jogging sînt absolut oribili.

Un bordel din Spania a scandalizat comunitatea locală după ce a organizat o petrecere tematică “Back to school”. Scandalul constă în faptul că la eveniment au participat multe fete îmbrăcate în măicuțe, dar nici un preot catolic.

(492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.