Home / Binele înfrînge / Cioloș e admis în USR pe locurile cu taxă

Cioloș e admis în USR pe locurile cu taxă

Zoom

Dacian Cioloș a fost analizat de USR și Nicușor Dan a ieșit ieri cu rezultatul: e admis. Mă rog, a fost mai degrabă un “OK, merge”. Deci, acum, dacă vrea să intre în USR, Dacian Cioloș trebuie să aplice, să-și facă actele. Probabil, Nicușor o să-i ceară la dosar copii legalizate după matricola școlară clasele I-IV, certificat de bună purtare de la studiile din Franța, recomandări de la doctori și fișele fiscale de la șeful de bloc și de la buticurile din cartier cum că nu are nici o datorie.

Cristian Bușoi a fost ales președinte la PNL București, unic candidat. Adevărul e că nu a existat în istoria televiziunii o emisiune Camera ascunsă în care unui personaj și unui partid să li se facă o farsă pe o perioadă atât de mare de timp.

PSD a dus Legea salarizării unice la munte pentru câteva zile, iar luni au băgat-o în Parlament. A putut și ea să simtă astfel trecerea de la aerul curat la împuțiciunea din templul democrației.

Gabriela Firea a pus niște iepuri mari în București, o găină mare și niște ouă mari. Sunt lângă Casa Poporului. Adevărul e că acolo, oricât de mari ar fi prostia și prostul gust, zici totuși, prin comparație: hmm, par OK.

Remus Borza: “Pentru o mie de euro vor intra în Parlament numai mediocrii”. Remus Borza e parlamentar ALDE.

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. „Pentru o mie de euro vor intra în Parlament numai mediocrii.”

    Comentariul „original este: „Pentru o mie de euro vor intra în Parlament numai mediocrii si hotii”.
    Acum, Borza cred ca s-ar incadra in amandoua categoriile….. Si nu numai el…..

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.