Home / Binele înfrînge / Cioloș și-a declarat, în final, iubirea

Cioloș și-a declarat, în final, iubirea

Zoom

În cele din urmă, Dacian Cioloș a zis că nu-i e rușine cu PNL și cu USR, că ar vrea să fie premier din partea lor și așa mai departe. Părerea mea e că s-a cam grăbit. Pentru ca efectul electoral să fie cu adevărat devastator asupra PSD, trebuia să aștepte până duminică seara și, cu trei minute înainte de exit-poll, pac, rupea cu o postare pe Facebook.

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, își îndeamnă enoriașii să voteze cu PSD sau cu ALDE. Ca să fie credibil în fața oamenilor, cică mitropolitul nici nu mai umblă cu Mercedes-ul ăla ultimul tip, a revenit la un Lamborghini de acum vreo trei ani.

Ghiță Falcă trece printr-o perioadă ciudată, poate că neurochirurgul Dănăilă ar putea să ne dea mai multe amănunte. Se îmbracă în alb și țipă la oameni pe la mitinguri: rupeți lanțurile, rupeți lanțurile… Oamenii se uită la el, parcă l-ar asculta, numai că prea le aminteşte de fostul baron pedelist de la Arad.

Elena Udrea face videochat mai nou. Stă de vorbă cu oamenii pe Internet. Adevărul e că, după o viață de făcut bani la stat, a venit vremea să-i ia pe unii în privat.

În emisiune la Realitatea TV, Alina Gorghiu și-a reafirmat crezul electoral: „În România, clasa de mijloc nu există, iar eu îmi construiesc mesajul pentru acea clasă de mijloc”. Acel 27-28% din sondaje pentru PNL devine acum chiar foarte surprinzător. Hai, la PSD votează și unii care au murit, dar asta cu unii care nu există chiar e o chestie nouă.

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.