Home / Raport despre starea ficţiunii / Coaliția pentru Familie a cerut acoperirea Arcului de Triumf cu chiloți

Coaliția pentru Familie a cerut acoperirea Arcului de Triumf cu chiloți

Zoom

Tradiționala paradă militară pe sub Arcul de Triumf s-ar putea să nu mai aibă loc anul acesta de 1 Decembrie după ce Coaliția pentru Familie a anunțat că va boicota evenimentul, motivînd că Arcul de Triumf e un monument obscen și un simbol al decadenței sexuale occidentale promovate de George Soros.

“Nu avem nimic cu nici un monument, să facă ce vor la ele acasă! Dar nu putem să venim cu copiii la paradă și să le explicăm de ce, în buricul Bucureștiului, niște bărbați intră în gaura unui arc. Nu e normal!”, a declarat președintele CPF, Paul Fagot, care a mai ținut să precizeze că “nu e homofob, dar…”.

O posibilă soluție pentru rezolvarea delicatei probleme ar fi acoperirea Arcului de Triumf cu o pereche de chiloți, însă, spun specialiștii, asta ar da naștere unei noi serii de probleme. “A durat 18 ani să renovăm Arcul, vă dați seama cît ar dura să-i facem și niște chiloți pe măsură? În plus, militarii, cînd văd chiloți, înnebunesc. Nu putem risca o catastrofă. Dacă se împotmolește unul dintre tancuri în chiloți și începe să tragă la întîmplare în populație? Mai rău, dacă avariază Arcul? Nu știu dacă v-am zis, dar a durat 18 ani să-l renovăm, nu putem să ne asumăm riscuri.”

O altă soluție, mult mai de bun-simț, ar fi ca susținătorii Coaliției pentru Familie să-și țină mîinile la ochi pe durata întregii procesiuni militare și, dacă simt nevoia, să strige “Rușine!” și “Soros!” ori de cîte ori simt nevoia. Pînă la această oră nu se știe însă dacă e OK ca un bărbat să-i țină mîna la ochi unei persoane de același sex. Adică lui.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.