Home / Raport despre starea ficţiunii / Coaliția pentru Familie, revoltată că la metrou trebuie să bagi cartela invers

Coaliția pentru Familie, revoltată că la metrou trebuie să bagi cartela invers

Zoom

După ce a strîns aproape trei milioane de semnături ca să definească familia drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie, Coaliția pentru Familie lovește din nou adînc în inima anormalității, declarîndu-se scîrbită de faptul că noile puncte de acces de la metroul din București funcționează doar dacă bagi cartela invers.

“Nu este normal ca românii să fie nevoiți s-o bage invers”, susține un membru al organizației. “Să zicem că sîntem săraci și merg cu copilul meu cu metroul. Și copilul meu mă întreabă: «Tati, de ce bagă oamenii ăia cartela invers?». Io ce să-i spun? Că așa face toată lumea în Occident? Că asta e moda și trebuie să fim progresiști? Ei bine, nu! Dumnezeu a lăsat cartela de metrou ca să fie băgată doar în direcția indicată de săgeată, s-o bagi invers e o perversiune bolnavă care nu poate duce decît la pedofilie, emanciparea femeilor și ploaie de lăcuste. Ușițele alea care se deschid, se deschid direct în iad!”

Pe lîngă o campanie de modificare a Constituției, care ar trebui să pedepsească introducerea cartelelor invers, mai multe organizații creștine pro-familie au decis să boicoteze Metrorex pentru că promovează perversiunea și călătoria promiscuă pe sub pămînt sub sloganul “Vrem Metrorex, nu Metrosex”. Pînă la această oră, conducerea Metrorex nu a comentat acuzațiile.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.