Home / Raport despre starea ficţiunii / Codrin Ștefănescu, miliardar după ce a descoperit petrol în pământul de sub unghii

Codrin Ștefănescu, miliardar după ce a descoperit petrol în pământul de sub unghii

Zoom

Nimeni nu se aștepta la așa ceva atunci când Codrin Ștefănescu, într-un acces de nebunie, a încercat să-și taie unghiile. Soția l-a privit cu indiferență și a crezut că e încă o chestie nouă pe care pesedistul vrea să o încerce. Însă imediat ce lama a atins stratul de humă de sub unghii, petrolul a țâșnit în toate părțile, împroșcându-i pe cei prezenți și scufundând sufrageria într-o pâclă neagră și lipicioasă.

”Suntem bogați! Suntem și mai bogați!”, a strigat Codrin Ștefănescu, repezindu-se după o găleată. ”Nu va mai trebui să merg niciodată la Antena 3! O să merg doar de plăcere, când vreau să le amintesc oamenilor de ființa mea tristă și meschină”, a continuat să strige pesedistul, cuprins de extaz. ”Sau, mai bine, o să plătesc pe cineva la fel de antipatic să meargă în locul meu”, a mai spus Codrin Ștefănescu, încercând în același timp să scuipe petrolul care-i țâșnise în gură.

La ora transmiterii acestei știri, Codrin Ștefănescu umbla prin centrul Capitalei îmbrăcat în șeic arab, propunând contracte foarte avantajoase unor benzinării. Martorii spun că a reușit să vândă motorină doar unor vidanje care treceau – ce coincidență! – întâmplător prin zonă.

(1474 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. C.S., o boțoghină scârbavnică!

  2. Individul asta, pentru ca nici macar persoana nu poate fi considerat, are toate ingredientele necesare pentru a fi un tortionar de succes. Ii lipseste doar mediul propice pentru a se putea manifesta. Ar fi util ca jurnalistii sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a face gratuita afirmatie „poporul are intotdeauna dreptate”.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.