Home / Raport despre starea ficţiunii / Colindator, dezamăgit că nu mai are voie să meargă cu Steaua, doar cu FCSB

Colindator, dezamăgit că nu mai are voie să meargă cu Steaua, doar cu FCSB

Zoom

Dramă ca-n telenovelele turcești în familia lui Tiberiu Petreuș, colindător profesionist din tată-n fiu, care a aflat din presă că nu mai are voie să zică că merge cu Steaua, ci doar cu FCSB, pentru că brand-ul “Steaua” aparține Armatei.

“De douăzeci de ani merg cu Steaua pe la ușile oamenilor și primesc cîte un măr, un colac sau niște nuci. De anul ăsta înțeleg că nu mai am voie pentru că vechea Steaua s-a transformat în FCSB, noua Steaua se numește CSA Steaua și trebuie să fi făcut armata ca să mergi cu CSA Steaua sus răsare”, povestește cu tristețe Tiberiu, care simte c-ar trebui să se reprofileze. “Nu pot să mă duc la oameni să le zic că FCSB strălucește și lumii vestește. În primul rînd, sună foarte prost, iar în al doilea rînd, FCSB nu vestește nimic, doar că joacă slab. Sînt foarte tentat să trec pe capră, pe plugușor sau pe urs. Dar după ce s-a întîmplat cu ursul ăla la Sibiu trebuie să recunosc că mi-e puțină frică.”

Contactați în timpul unui marș, reprezentații Armatei au confirmat faptul că dețin drepturile asupra colindului “Steaua”, dar și pe cele asupra “Sorcovei”, drepturi achiziționate de la regretatul Corneliu Vadim Tudor.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.