Home / Jurnal apropologic / Comedia e în toi, cu Găbița și Bușoi

Comedia e în toi, cu Găbița și Bușoi

Zoom

Gabriela Firea zice că e urmărită. Se și simte urmărită, dar chiar e urmărită: „Sunt urmarită pas cu pas, fotografiată, mă urmăresc de dimineață până seara”.

Așadar, nu e vorba de cine știe ce profesioniști, dacă s-a prins. Și ca să o credem, Firea a zis: “Nu sunt paranoică”. Hei, ce chestie, exact așa zic paranoicii!

De la faza cu banda specială pentru autobuze care a paralizat Capitala pentru o zi, nu i-am mai acordat primarului Firea atenția cuvenită. Ea s-a zbătut, ne-a atras atenția, mai că nu a strigat “Hei, uitați-vă la mine, fac numai căcaturi!”. Spre exemplu, nimeni nu știe ce se mai întâmplă cu acele regii de construcție ale Primăriei, acele lagăre de exterminare a banului public. A făcut mizeria cu Cathedral Plaza, a mințit cu cumetriile, s-a agitat, dar noi nu și nu. Ce destin trist pentru doamna Firea, să se nască în epoca lui Dragnea, acest Messi al ciorditului.

Vă reamintesc: 1.500 de lei la prima căsătorie, 2.500 de lei programul “Primul copil” (cu ăla vechi la schimb), plus, pentru tineri, locuințe sociale, la prețuri accesibile. A făcut tot, săraca, și noi abia dacă îi aruncăm niște priviri disprețuitoare.

Dar stați, stați, nu închideți televizoarele, pentru că Firea e ajutată în efortul ei supraomenesc de-a se face de rahat: a venit Bușoi. Exact, chiar el, Cristian Bușoi. Bușoiul va monitoriza activitatea primarului general al Capitalei: “Am lansat, astăzi, alături de colegii mei din PNL București, o campanie de informare despre nerealizările administrației PSD din București, condusă de doamna Firea. PNL trebuie să fie vocea bucureștenilor și să le apere interesele. Este important ca bucureștenii să știe ce nu funcționează cu adevărat în administrația condusă de doamna Firea și ce poate face PNL mai bine”. Bineînțeles, te întrebi: dar ce făcea, Bușoiule, PNL-ul până acum la București? Cu ce se ocupa?

E bine că Bușoiul a luat-o din timp cu monitorizarea, pare că și-a stabilit de pe-acum ce alegeri vrea să piardă în 2020.

(1168 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.