Home / Internaţional / Conacul Playboy se transformă în Palatul Buciîngeam

Conacul Playboy se transformă în Palatul Buciîngeam

Zoom

Celebrul conac Playboy a intrat, după moartea lui Hugh Hefner, în posesia fiului unui magnat grec, care îl cumpărase în 2016 cu 100 de milioane de dolari și acum vrea să-l bage în renovare. Îi dorim mult succes, deși ar trebui să știe de pe-acum că unele pete n-or să iasă așa ușor și nu e exclus să dea peste bagaboante vechi, pline de molii, uitate prin pod.

Arabia Saudită a anunțat că le dă voie, în sfîrșit, femeilor să conducă o mașină. Singura condiție e ca și mașina să aibă corpul acoperit cu prelată în proporție de 90%, deși chiar și-așa or să se găsească suficienți perverși care să se excite uitîndu-se doar la cauciucuri.

Elon Musk promite o rachetă care să parcurgă distanța dintre New York și Londra în doar 30 de minute. Noul vehicul ar urma să revoluționeze transportul intercontinental, dar și să dea peste nas nord-coreenilor, a căror rachetă face mai mult de o oră, și lui Emil Boc, care încă se mai străduiește să bage metrou în Cluj-Napoca în vreme ce alții deja lucrează cu rachete.

Un român de 59 de ani a călătorit 30 de kilometri agățat de un tren de mare viteză, în Germania, după ce și-a dat seama că și-a uitat bagajele înăuntru și a sărit înapoi în ultima clipă ca să le recupereze. Deși n-ar trebui să mire pe nimeni că un român e capabil de așa ceva, cu adevărat remarcabil e faptul că n-a murit de inimă atunci cînd a descoperit că există trenuri în lume care circulă cu mai mult de 10 km/h, viteza medie a CFR.

O femeie din Spania insistă ca autoritățile să-i deschidă mormîntul ca să demonstreze că nu e moartă. E incredibil prin ce cazne trebuie să treci în ziua de azi ca să demonstrezi că ești viu și că n-ai votat cu PSD-ul în Gorj.

O păpușă sexuală de 3.000 de lire sterline a trebuit să fie trimisă la reparații după ce a fost molestată de vizitatorii unui tîrg de tehnologie din Austria. Mii de păpuși feministe au anunțat deja că vor protesta împotriva abuzului, în timp ce cîteva păpuși cu barbă au hotărît că a fost vina păpușii sexuale fiindcă se îmbracă atît de provocator.

Un măgar din Germania a distrus parțial o mașină sport portocalie după ce a mușcat din ea, confundînd-o probabil cu un morcov. În mod paradoxal, fiind vorba de o mașină sport portocalie, nu e exclus ca disputa să fie una zootehnică, proprietarul fiind un bou.

 

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.