Home / Binele înfrînge / Congresul nimănui cu el însuși

Congresul nimănui cu el însuși

Zoom

Călin Popescu Tăriceanu a fost la fel de dezorientat la congresul PSD ca și pesediștii din sală. A zis ce-a învățat, ce-a știut el, n-a pregătit vreun subiect anume: ”Când președintele va anunța că nu o revocă pe Kövesi își semnează sentința, nu va mai câștiga al doilea mandat, va fi clar pentru toată lumea că e dispus să facă orice ca să o sprijine pe Kövesi”. De ce trăiește Tăriceanu cu impresia că lui Iohannis îi e rușine s-o sprijine public pe Kövesi? Probabil e ca atunci, cu prețul la benzină: poate știe el niște locuri în care lui Iohannis îi e jenă să spună că o sprijină pe Kövesi.

Kelemen Hunor, invitat și el la congresul PSD din partea minorității care vrea să trăiască din politică, a spus: ”Stimați delegați, am venit să vă asigur că maghiarii din România nu sunt dușmanii țării, așa cum se aude de foarte multe ori și din foarte multe direcții”. Se dă acum legea lobby-ului, că e chitită doamna Dăncilă, și atunci Kelemen o să poată lua bani de la unguri pentru toate aceste servicii pe care le face minorității lor din România.

Liviu Dragnea, la un moment dat, în congres, i-a întrebat pe pesediști dacă au curajul să reziste la ce urmează să se întîmple și dacă vor să meargă împreună pe drumul greu al luptei cu statul paralel și cu toate cele. Bineînțeles, s-a urlat ”Daaaaa”, însă părea că Daddy avea pregătită și varianta cealaltă: Aa, nu vreți, bine, mă lupt singur, dar să nu veniți dup-aia, când am toată țara la picioare, că cioc vă dau, nu primiți nimic.

(1193 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Partidele au devenit societati anonime pentru exploatarea votului universal – C. Z. Codreanu – Pentru Legionari

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.