Home / Români, treceţi furtul! / Consiliul Județean Arad s-a înarmat cu cartușe de toner și butoaie de cerneală  

Consiliul Județean Arad s-a înarmat cu cartușe de toner și butoaie de cerneală  

Zoom

Recolta de documente și hîrtii plimbate și copiate prin birourile Consiliului Județean Arad se anunță a fi una record. Asta pentru că Iustin Marinel Cionca-Arghir a avut grijă ca instituția, cît și celelalte instituții subordonate, să aibă suficient toner și cerneală. Asta după ce, săptămîna trecută, Consiliul Județean a organizat o serie de licitații, în urma cărora au fost cumpărate după cum urmează: cartușe de toner și cerneală, în valoare de 596.000 de lei plus TVA, pentru Consiliul Județean; hîrtie pentru fotocopiatoare pentru ISU Arad, în valoare de 28.800 de lei; hîrtie pentru fotocopiatoare pentru Cercul Militar, în valoare de 28.000 de lei; hîrtie pentru fotocopiatoarele Consiliului Județean, în valoare de 114.800 de lei; cartușe de toner și cerneală pentru Cercul Militar, în valoare de 42.000 de lei; produse de birotică și papetărie pentru CJ, în valoare de 98.400 de lei; cartușe de toner și cerneală pentru ISU, în valoare de 38.400 de lei; produse de birotică pentru ISU, în valoare de 42.900 de lei; produse de birotică pentru Cercul Militar, în valoare de 10.000 de lei.

Fiecare achiziție a fost făcută, așa cum ziceam, în urma unei licitații. Atîta că la fiecare licitație a fost lăsată să concureze cîte o singură firmă. Aceeași firmă, SC Electronic Shop SRL din Arad, care a și cîștigat. Și, pentru că a concurat de una singură, valoarea fiecărui contract a fost fix egală cu maximul pe care Consiliul Județean era dispus să-l plătească. Bașca, contractele astea de achiziții de toner și hîrtie par cam trase la xerox după contractele de anul trecut, semnate cu aceeași Electronic Shop SRL.

(462 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.