Home / Minireportaj / Contul de Monte Cristo

Contul de Monte Cristo

Zoom

În ultima lună, tot mai mulți oameni au dispărut în mod misterios de pe Facebook. Mai întâi vine o blocare de 24 de ore a contului, apoi una de trei zile, pentru ca blocarea de șapte zile să fie anticamera blocării decisive, de 30 de zile. 30 de zile poate părea puțin raportat la vârsta Universului, dar pentru percepția subiectivă a omului înseamnă enorm. În acest timp, uiți că există Facebook pe lumea asta și-ți dai seama că poți trăi și fără el. E o strategie periculoasă pentru Zuckerberg. Fiecare om blocat pentru 30 de zile e, de fapt, un pacient de la dezintoxicare. E ca și cum compania ți-ar oferi o cură drept recompensă pentru fiecare încălcare a regulilor.

Facebook pare că a încheiat un ciclu complet al ascensiunii și decăderii. Acum, când întâlnești pe cineva care n-are cont de Facebook nu știi dacă e un neinițiat, un sceptic al acestei rețele sau, dimpotrivă, un utilizator atât de versat că a fost blocat de mai multe ori și, până la urmă, i-au șters contul.

(1477 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.