Home / Actual / Raport despre starea ficţiunii / Coreea de Nord, o țară deprinsă cu apocalipsurile

Coreea de Nord, o țară deprinsă cu apocalipsurile

Zoom

Jurnalul lui Donald Trump (cel mai puternic om cu mâini mici din lume)

10 august 2017

Dragă jurnalule, am o nouă idee de afacere. Cine zicea că piața imobiliară e în declin? Nu e adevărat. Oamenii vor în continuare case. Mai mari, mai confortabile, mai rezistente. De exemplu, unele care să țină în caz de război nuclear. Știu, nimeni nu se gândește momentan la un război nuclear, dar situația se poate schimba. Dacă, să zicem, un dictator nebun va amenința planeta cu anihilarea nucleară? Iar din Coreea de Nord, un tip la fel de diliu o să riposteze? Nu-i așa că nu te-ai gândit la asta?

12 august 2017

Ce nu știe multă lume e că mie nu mi-e frică de radiații. Sunt, practic, imun. Când eram mic, am căzut în butoiul cu substanțe radioactive, de unde și părul portocaliu, priceperea în afaceri și apetitul sexual. A, și ideea complet nerealistă că atunci când eram mic am căzut în butoiul cu radiații.

13 august 2017

O să-ți spun un secret: Kim Jong-un e fiul pe care nu l-am avut niciodată. De ce nu poate și Donald Trump Jr. să fie ca el? De ce nu poate și fiul meu natural să conducă autoritar o țară săracă din sud-estul Asiei și să amenințe cu anihilarea nucleară tot globul? Acum înțeleg de ce Angelina Jolie adoptă copii din Cambodgia.

 

 

Jurnalul lui Kim Jong-un (dictator nerezonabil)

11 august

Sînt destul de supi. Azi a trebuit să-l execut pe Șeful Statului Major. L-am întrebat de ce armata populară a Coreei de Nord nu este dotată cu dragoni care scuipă foc ca în show-ul de televiziune Urzeala Tronurilor și nu a știut să-mi răspundă. De asemenea, a trebuit să-mi execut secretara pentru că n-a știut cum aș putea să dau de fata aia blondă să o scot la un ceai. Lumea nu înțelege, dar e foarte obositor să fii puterea executantă într-o țară.

12 august

Donald Trump este o caricatură de om. Uitați-vă la el ce gras e și ce coafură idioată are. Lumea trebuie să se solidarizeze împotriva grașilor cu coafuri idioate, pentru că genul ăsta de oameni riscă să distrugă lumea. Desigur, Coreea de Nord nu ar fi afectată cu nimic de distrugerea lumii, pentru că lumea este o creație imperialistă americană, dar cum ne-am mai găsi atunci sclavi din țări inferioare dacă toate țările inferioare dispar?

14 august

Nu spun că ne vom asmuți focoasele nucleare asupra lumii, pentru că ar fi un gest iresponsabil. Complet iresponsabil. Spun doar că brînza mea preferată e aia cu găuri. Și brînza cu găuri e cu atît mai gustoasă cu cît are găurile mai mari. Noi, în Coreea de Nord, facem brînză cu găuri trăgînd cu mitraliera în ea. Sînt curios totuși cît de mari ar fi găurile în brînză făcute de o rachetă interbalistică.

(6014 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.