Home / Raport despre starea ficţiunii / Coreea de Nord pune mâna pe arme: Kim Jong-un declară război kilogramelor în plus

Coreea de Nord pune mâna pe arme: Kim Jong-un declară război kilogramelor în plus

Zoom

Îngrijorare extremă în marile capitale ale lumii, după ce Kim Jong-un a declarat război kilogramelor în plus și a spus că nu va ezita să apeleze la arsenalul său nuclear pentru a ieși victorios din această înfruntare aparent fără speranță.

Mii de vehicule militare au defilat ieri pe străzile Phenianului, semn că dictatorul vrea mai întâi să-și intimideze adversarul și abia apoi să înceapă o cură de slăbire pe bune. Informațiile pe care le-a furnizat spionajul american dezvăluie un arsenal impresionant. La bordul vehiculelor militare se află greutăți libere, aparate pentru tricepși și fesieri, biciclete statice și chiar o bandă pe care să alergi toată ziua, în intimitatea propriului vehicul blindat. Nimeni nu-mai face iluzii acum, Kim Jong-un nu va avea nici o ezitare să apeleze la arme de distrugere în masă a grăsimii. În plus, ONG-urile pentru protecția drepturilor omului arată că, odată ce dictatorul va avea un irezistibil corp sculptat de zeu grec, nici o femeie nu va mai fi în siguranță.

La ora transmiterii acestei știri, Kim Jong-un ațipise puțin din cauza unei găleți cam picante cu aripioare de la KFC, dar i se citește deja pe chip dorința de a începe ziua de mâine cu exerciții la sală.

(1474 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.