Home / Media / Credeam c-avem o combinație!

Credeam c-avem o combinație!

Zoom

Cine ar fi crezut că bătrânii combinagii de la Antena 3 se vor îndrăgosti acum, la bătrânețe, după ce toată viața și-au pus fălcuțele la bătaie pe considerente pur ideologice?

Cea mai mare știre a acestor alegeri este că Nicușor Dan intră în studio la Antena 3 ca la el acasă. Se așază, comandă o cafea și însuși Mihai Gâdea, cu glas mieros, îl întreabă dacă îi pune o linguriță de zahăr brun, ca de obicei.

Evident, PSD, bătrânul cu Q7 care a întreținut-o pe domnișoara Antena atâta vreme, este nemulțumit de ce vorbesc vecinii prin bloc: vine, domnu’ Liviu, vine unu’ mărunțel, așa, cam mutulică, vine seara pe la domnișoara Antenica și pleacă abia spre dimineață! Cum să nu ia foc domnul Liviu, cum să nu-i sară muștarul, cum să nu pună hamsterul pe ei?

Dar cum ar fi fost “logic” să se întâmple evenimentul numit “Nicușor Dan, invitat la Antena 3”?

Simplu: Nicușor Dan legat de un scaun, uns cu grăsime, iar în jurul său, fără lesă și nemâncați de o săptămână, cuplul criminal Mugur Ciuvică – Codrin Ștefănescu. La final, când ăștia doi stăteau cu burțile în sus prin platou, iar Nicușor Dan abia dacă mai îngâna un șoptit “Ce dracu’ a fost în capul meu?”, era dezlegat de la măsuță și Mircea Badea.

A ajuns însuși domnu’ Liviu să le dea peste bot în direct și să-i tragă la răspundere pentru mișcarea deviaționistă. Vorbește lumea, Gâdea, vorbește lumea că vă bulănește “studentul” în prime-time.

Într-adevăr, nimic mai incredibil ca această lipeală: Nicușor Dan & Antena 3. Te întrebi: o fi doar Nicușor Dan & Gâdea? Naiba știe.

Cumva, reacția lui Dragnea și a pesediștilor e sinceră, genuină: Băi, credeam că avem o combinație!

De partea cealaltă a murdăriei, presa tăpălăgistă e consternată de reacția lui Cioloș în interviul pentru Ziare.com, când mai avea puțin și zicea: Nu, nu știu cine este acest domn PNL, am auzit și eu că sună în stânga și în dreapta și se dă prietenul meu!

Tăpălăgiștii au dreptate în mirarea lor, cum aveau dreptate și în mirarea față de Băsescu: Hei, Daciane, părea c-avem o combinație! Era combinația cu PNL + USR + Iohannis + Cioloș împotriva PSD + ALDE. Ei bine, exact în momentul în care auzise de combinație și ultima căsuță de lemn din inima Maramureșului, vine Cioloș și zice: Nu-i cunosc pe oamenii ăștia, mă voi adresa Poliției, mă simt hărțuit!

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,