Home / Binele înfrînge / Cu burta pe arme

Cu burta pe arme

Zoom

Klaus Iohannis a plecat la New York, la Adunarea Generală a ONU. Mare atenție, domnule președinte, la samsarii de arme care umblă pe lângă sediul ONU! Cică te atrag pe străzi lăturalnice, după care îți iau toți banii pe două-trei avioane second-hand pe care dai cât nu fac nici noi.

Liviu Pop, ministrul Educației, își desăvârșește în public cartea de maxime amuzante Greșelile se pot corecta, dar erorile nu. Doamne, ce dramă va trăi băiatul ăsta când va da, din întâmplare, peste DOOM!

Monica Tatoiu a spus că ea nu va mai merge pe la televiziuni de-acum, pentru că are proteză scumpă și nu vrea s-o pățească. Na, cine zicea că nu e chiar nimic bun în păruiala pe care și-a luat-o Goțiu… Altfel, doamnă Tatoiu, să știți, puteți să veniți în emisiune cu protecție de dinți, ca boxerii. Nu vă faceți griji, tot atât se va înțelege din ce spuneți.

Victor Ponta a fost audiat la DNA timp de patru ore. Probabil, procurorii sunt foarte exigenți, dacă ne gândim că lui Ponta nici doctoratul nu i-a luat atâta să-l scrie.

Editura Didactică și Pedagogică va deveni unică tipăritoare de manuale școlare. Mândru, cum îl știm, Liviu Pop și-a prezentat viziunea: ”Nu va mai fi competiție între edituri, ci între autori”. Va fi concurență între autori până în momentul în care vom descoperi că o secretară de-a lui Dragnea a scris două manuale de Biologie, unul de Istorie și vreo patru de Matematică.

 

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.