Home / Lifestyle / Cum am făcut Revelionul în parcarea Ciclop

Cum am făcut Revelionul în parcarea Ciclop

Zoom

Unde:Pe bulevardul Magheru nr. 6-8, am urcat pe lîngă Atelierele Pegas la etajul 1 al parcării Ciclop, spațiu pe care majoritatea conducătorilor auto cu experiență din București îl știu destul de bine. Drumul către club e marcat mișto cu stencil-uri și graffiti și destul de ușor de găsit: Molotov. Iar dacă vă sună cunoscut e pentru că Molotov are reședința de vară în Vama Veche.

Cum:Spațiul a fost, evident, renovat recent și închis cu termopane. Și arată exact ca un spațiu industrial renovat în care se întîmplă concerte și alte evenimente culturale. Cam ceea ce, probabil, își dorește proprietarul Clubului Control, care tot încearcă să transforme restaurantul preferat al fotbaliștilor optzeciști în club berlinez nouăzecist. În fine, de Revelion tema petrecerii a fost steampunk și rockabilly, iar de muzică s-au ocupat cu succes Sasha Gherghel, Seth TeHson și Vlad Conovaru.

Cine:Vreo 300 de oameni dichisiți s-au perindat toată noaptea prin Molotov, de la critici de film pînă la actori de teatru care frecventează locul în mod obișnuit. Și cu toate că intrarea a fost liberă, n-am văzut mai mult de doi cocalari rătăciți printre steampunkeri. În schimb, am văzut vreo trei tipe atît de bete încît se credeau în Berlin deși vomitau ca niște londoneze.

Cît:Ieftin și binevenit. Un long drink costă 11 lei, iar berile încep de la 6 lei. Păcat că e deschis doar joia, vinerea și sîmbăta! În orice caz, e noul meu club preferat, mai ales c-au atît de multă hîrtie igienică la budă încît poți să îți faci și-un culcuș sub bar, în cazul în care nu poți să pleci acasă.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.