Home / Topuri / Cum să devii vegetarian în 3 pași simpli

Cum să devii vegetarian în 3 pași simpli

Zoom

Ți-ai dorit dintotdeauna să fii mai sănătos? Vrei să trăiești mai mult, dar ți-a fost frică să încerci? Te-ai săturat de mîncăruri grele și de proteină animală? Urmînd acești pași, poți și tu să ajungi un vegetarian de succes.

Adună-ți toată familia la un loc, zicîndu-le că ai ceva foarte important să le spui – Redu treptat lumina în cameră și, în momentul în care nimeni nu se așteaptă, sari în mijlocul camerei și sfîșie o conopidă cu dinții, în timp ce dansezi semidezbrăcat pe muzică tribală africană. Cînd muzica se oprește, pune conopida pe jos și străpunge-o cu un pumnal ceremonial în timp ce rostești formula „Zei ai verzei și păstîrnacului, acceptați umila mea jertfă și curățați-mi inima de fost mîncător de carne spurcat”. Odată ritualul încheiat, obligă-i pe toți cei prezenți să jure că au înțeles că ești vegetarian și că vor transmite mai departe informația tuturor celor interesați. Încă nu e cazul să renunți complet la carne, dar e foarte important să bătătorești terenul.

Renunță la televizor, apucă-te de alergat la maratoane și de mers cu bicicleta și ia-ți o pisicuță care vorbește despre ea la persoana I pe Facebook – Din nou, nu e obligatoriu să faci toate lucrurile astea pe bune, dar, ca și în cazul renunțării la carne, e bine ca toată lumea să aibă impresia că ai făcut lucrurile astea. La fel de important e să începi prigoana fizică și ideologică împotriva tuturor celor care nu-ți împărtășesc valorile proaspăt însușite, acuzîndu-i de genocid, înaltă trădare și apartenență la structurile mafiote care distrug țara.

Renunță la orice tentativă de a deveni vegetarian invocînd diverse motive medicale, religioase și practice – Denunță-i pe foștii camarazi și condamnă-le stilul de viață simplist. Să fii vegetarian e pentru fraieri. Nici un om normal la cap n-ar putea să trăiască doar cu frunze și bălării. Oamenii sînt făcuți să mănînce sandvișuri cu jumătate de porc, antilope și animale rare pe cale de dispariție. Asigură-te că toată lumea cunoaște noua ta poziție și că noua ta poziție e singura poziție.

(6013 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,