Home / Dark side of the baloon / Dacă va fi închis, Giovanni Becali promite să se transforme în Sergiu Nicolaescu

Dacă va fi închis, Giovanni Becali promite să se transforme în Sergiu Nicolaescu

Zoom

► Impresarul Ioan Becali, premiat recent cu 8 ani de închisoare pentru contribuţii semnificative la volatilizarea unor ­imense sume de bani în „Dosarul Transferurilor“, a declarat într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor că, dacă va ajunge în puş­cărie, îşi va lăsa barbă pentru a semăna cu un scriitor, îşi va scrie memoriile şi, după eliberare, va regiza filmul vieţii sale: Don Giovanni de România. Mai bine s-ar rade complet şi şi-ar scrie memoriile la DNA pentru a turna, pe platourile de la Jilava, superproducţia Don Giovanni, Naşu’ şi Corleone de România.

 ► După meciul Steaua-CS Severin, toată media sportivă s-a isterizat pe tema misterioaselor punguţe cu lichid galben din care jucătorii lui Reghe au băut într-o pauză a jocului. Băutura magică care a fost, vreo cîteva zile, pe buzele tuturor analiştilor de tocşou e, de fapt, o rudă mai săracă a celebrelor familii Isostar-Gatorade, un energizant din prafuri isotonice care are rolul de a suplini deficitul de săruri şi minerale din organism apărut în urma efortului. Cu infinită mărinimie, Reghecampf a făcut un gest nobil faţă de jurnalişti şi, la finalul conferinţei de presă de marţi, le-a făcut cinste cu cîte o punguţă de energizant. La cîtă vîlvă s-a făcut pe tema asta, s-a atins culmea penibilului: campania de PR a Pink-ului Monicăi Columbeanu.

 ► Cu sau fără punguţe, aroganţa din ultimul timp a Stelei lui Reghe care, potrivit declaraţiilor fanfaronului finanţator, nu mai avea adversari, a fost taxată prompt, joi, în partida de Europa League: Chiricheş & Co şi-au luat cinci palme după cap de la VFB ­Stutt­gart şi proaspătul imn al echipei s-a transformat, pentru cel puţin o seară, în „Sînt nefericit“. Varianta originală a fost cîntată, în schimb, cu mare satisfacţie, de marii lor rivali, dinamoviştii; măcar aşa să se mai bucure şi ei, săracii, dacă la meciurile disputate de mîrţoagele lor plîng tot timpul.

Publicat în Cațavencii, nr. 47, 28 noiembrie – 4 decembrie 2012

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.