Home / Raport despre starea ficţiunii / Dansul conga, interzis în instituțiile publice

Dansul conga, interzis în instituțiile publice

Zoom

Ca urmare a ravagiilor lăsate în urmă, în Spania, de banda dansatorilor români de conga, care obișnuiesc să fugă din restaurante fără să plătească, autoritățiile române au hotărît să interzică dansul conga în majoritatea instituțiilor publice, în încercarea de a stopa flagelul dansant care a cuprins o lume întreagă.

“Pînă la prinderea bandiților din Spania, am hotărît suspendarea preventivă a tuturor liniilor de conga în instituțiile publice, ca să împiedicăm o situație asemănătoare, în care funcționarilor publici le-ar veni vreo idee și ar începe să iasă dansînd cu sacii de bani în spate”, a declarat ministrul de Interne Augustin Popescu. “De asemenea, tot preventiv, am decis să interzicem și dansul pinguinului, meneaito-ul și Călușul.”

Vestea a picat ca un trăsnet în capul zecilor de mii de angajați din administrația locală, care au declarat că, uneori, singurul lucru care îi ajuta să se dea jos din pat dimineața era gîndul că merg la serviciu ca să danseze în șir indian, cu mîinile pe șoldurile persoanei din față.

“Este o nedreptate fără margini care ni s-a făcut nouă, funcționarilor publici”, spune Veronica Agârbiceanu, referent. “Dansurile colective erau o mică recompensă pentru munca grea pe care o facem zilnic. Acum, că ni le-au luat și pe astea, dintr-o prostie, ca și cum am fi niște infractori, nu putem decît să găsim alte lucruri de făcut. Eu, de exemplu, am să mă întorc la furat hîrtie igienică și rechizite.”

(492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.