Home / Lifestyle / De 3 x concert sau ce ai de făcut cînd sînt atîtea lucruri de ascultat

De 3 x concert sau ce ai de făcut cînd sînt atîtea lucruri de ascultat

Zoom

Alternosfera, Pinholes, Mercedes Band (concert).București, Club Colectiv, 13 februarie, ora 20. Este vorba despre decernarea premiilor Metalhead Alt. Rock 2013, competiție care s-a desfășurat online, iar cîștigătorii au fost stabiliți de către public. Alternosfera, cea mai șmecheră trupă a momentului de pe scena rock, cu două albume lansate în ultimul an, a cîștigat, previzibil, titlul de Best Romanian Alternative Rock Band. Mercedes Band, o trupă din Sfîntu Gheorghe de care nu am auzit pînă acum nici măcar de la dealer-ii auto, a luat titlul de Best Romanian Alternative Rock Album pentru albumul Cu ochii închiși,iar charismaticii moldoveni de la Pinholes – pe care îi găsiți și în playlist-ul Guerrilla – au cîștigat Best Romanian Alternative Rock Newcomer. Practic, un eveniment la care vă poate da rock-ul pe nas.

After What – Gopo ex-The MOOoD (concert).București, Club Control, 13 februarie, ora 21. Gopo de la The MOOoD, cunoscut de către părinți și neamurile apropiate drept Marius Moise, va urca pe scenă pentru un prim concert After What, proiectul de după ceea ce a fost cea mai bună trupă românească alternative din anii 2000. Alături de Gopo vor pune umărul Andrei Hațegan, vocalul altei trupe deschizătoare de drumuri indie, The Amsterdams, precum și alți doi invitați-surpriză. Ca să nu aveți, totuși, așteptări foarte mari, e bine să știți că After What a lansat două clipuri: unul cu Bendeac și unul cu Ilie Năstase. Exact genul ăla de oameni pe care se p…ișă hipsterii.

Basska (concert).București, Puzzle, 7 februarie, ora 22. De Basska am aflat chiar dintr-un interviu acordat de realizatorul emisiunii Guerrilive de la Radio Guerrilla, Bogdan Șerban, care le descrie muzica în felul următor: “E o muzică balcanică ce fuzionează cu rock-ul, cu dub-ul, e foarte interesant cum sună”. Am verificat și chiar așa e.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.