Home / Lifestyle / De 3 x idee

De 3 x idee

Zoom

Concert Moebius.Special guest: Idea.

București, Club Control, marți, 28 ianuarie. S-o lămurim: am ales total întîmplător doar concerte din Club Control pentru că în perioada asta acolo se întîmplă cele mai mișto evenimente. Cum ar fi concertul Moebius, în cadrul căruia va fi lansat primul lor videoclip, “Kailash”, în care rolul principal este deținut de actrița Iulia Verdeș. Am auzit că au apariții cameo Bogdan Șerban de la Radio Guerrilla, Mihai Dinu de la Eclectic FM, trendsetter-ul Alex Moise, deținătorul brand-ului Sarto, plus fashionistele Diana Enciu și Alina Tănasă de la Absolutely Fabulous. De preludiu se va ocupa trupa de dub/jazz/ambiental Idea. Pare suficient de cool încît să ne vedem la fața locului.

Concert Omul cu șobolani. Opening act: Velosonics.

București, Club Control, joi, 6 februarie. În cazul în care nu ați mai fost de multă vreme la un concert OCS e bine să știți că băieții sînt din nou pe val. Cică astă-iarnă, cînd au cîntat la Anti-Mall, niște fani urlau către vocal: “Pișă-te pe noi, Dane!”. Mă rog, am pretenția că albumul lansat anul trecut, Marea căutare, l-ați ascultat. În deschidere va presta Velosonics, una dintre cele mai bune trupe debutante ale lui 2013, care face parte din proiectul Propunerea Guerrilla (care promovează cele mai șmechere trupe noi) și despre care s-a mai scris în această pagină.

Concert Rochițe și Kaleidonescu.București, Club Control, sîmbătă, 1 februarie. Pe Rochițe nu aș vrea să-l dau în vileag, dar menționez că este un fost coleg de-al nostru, al Cațavencilor. De fapt, se spune că este un proiect electro colectiv, în spatele căruia se află mai mulți oameni, dar cine crede tot ce se spune pe la mese în Club Eden?! Kaleidonescu este un side project al unuia dintre componenții trupei clujene Lights Out! și sună la fel de bine ca Planet Funk la începutul anilor 2000. Iar dacă vrei să transpiri dansînd, ăsta este evenimentul potrivit.

(6016 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.