Home / Gadgeta de perete / De ce a eșuat mail-ul în Spam? De Gmail!

De ce a eșuat mail-ul în Spam? De Gmail!

Zoom

Da, dragilor, Google și progenitura sa e-poștală au încurcat sticla de bere cu una de serul adevărului și acum fac mărturisiri complete: “iată de ce v-am marcat mesajul ca spam. Citiți, înțelegeți și fiți bucuroși că acum știți”.

Mai exact: de acum înainte mesajele nu mai aterizează în Spam ca hipsterii pe plaja jegoasă din Vamă, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Nu! Ele intră în folder în mod ordonat și cu informații precise: “E spam pentru că 1) ați marcat ca atare alte mesaje de la același expeditor, 2) am mai prins vreo doua tone identice prin filtrele noastre și 3) da, desigur, aveți perfectă dreptate să întrebați asta (dar numai în cazurile în care era un mail cu adevărat important. Altfel sînteți în siguranță).

În altă ordine de idei, trebuie să recunoaștem deschis că ideea este excelentă pentru toată lumea: utilizatorii obișnuiți se vor dumiri într-un final de ce ajung în spam toate mail-urile care le promit mărirea penisului (o campanie de marketing pentru lupe de buzunar din cîte bănuiesc eu), iar spamerii vor învața probabil noi metode de-a păcăli filtrele.

(964 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.