Home / Binele înfrînge / De Ignat a fugit Guiță

De Ignat a fugit Guiță

Zoom

Sebastian Ghiță, scăpat de sub supraveghere după o petrecere SRI este de negăsit. Familia, prietenii și curioșii se întreabă: era o petrecere de sfârșit de an sau doar de sfârșit?

Probleme mari pentru CFR între Crăciun și Revelion. Am observat că și reparațiile trenurilor sau ale liniilor au întârzieri. Încă nu-mi dau seama dacă adevărata problema nu de de fapt la punctualitatea călătorilor. Dacă ar întârzia și călătorii la tren? Nu zic că e o soluție, dar haideți să ne gândim.

Un șofer român i-a dat câteva indicații teroristului Anis Amri, fugit din Germania după atentatul din Târgul de Crăciun și care căuta să ajungă la Lyon. Așadar, e posibil ca: “Cumetre, o iei pe prima la dreapta, o ții drept și dup-aia mai întrebi!”, să fie ultimele cuvinte pe care le-a auzit teroristul pe lumea asta.

Un avion rus în care se afla Corul Armatei Roșii s-a prăbușit în Marea Neagră. Marea Neagră, Armata Roșie, acum câteva zile un banc cu Verde Împărat făcea furori pe net… simt că ne scapă ceva.

Cuvintele Papei: “Crăciunul a fost luat ostatic de materialism!” au fost apreciate de mulți români. Și vor și mai mulți, dar stați să iasă din spitale după porcul, slana, toba, caltaboșul, sarmalele, sângeretele, cozonacul, prăjiturile, porcul, cârnații, porcul din care au ciugulit de sfintele sărbători.

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.