Home / Binele înfrînge / De la ruși vine palma

De la ruși vine palma

Zoom

După amenințarea clovnului Rogozin, președintele Iohannis a plecat în munți să inspecteze vechiul sistem de apărare al poporului român: munții. În acest caz, la București a rămas să conducă ostilitățile împotriva Rusiei al doilea om în stat: Lucian Mîndruță.

Petre Daea își continuă turneul prin țară. Din învățăturile lui Daea pentru ciobani: “Să aveți grijă de oi și să aveți încredere în guvern”. La despărțire, oamenii erau în lacrimi: unii de la atâta râs, alții gândindu-se pe mâna cui a ajuns țara asta.

Liviu Dragnea a cerut parlamentarilor PSD sesiune extraordinară pe 2 august. După o zi nu a mai cerut. Acum, din ce se aude, ar fi cum e mai nasol: se gândește.

În primele cinci luni din 2017, România a absorbit 0,004% din fondurile europene pentru anii 2014-2020. În bani, vine un milion de euro. Evident, dacă îi întrebi pe cei din guvern, o să afli că s-a absorbit 99%, dar că Soros le-a mâzgălit niște facturi, iar Cioloș și ai lui au atacat noaptea căruța cu bani care venea de la Bruxelles.

Nici până acum nu se știe dacă “mărirea” de salarii înseamnă creștere de salarii sau, din contra, o micșorare a lor. A reușit Olguța o lege care schimbă nu doar sistemul de salarizare, dar și matematica. Cine știe, s-ar putea ca istoria s-o rețină nu ca pe o strălucită habarnistă, ci ca pe o matematiciană de talia lui Nicușor Dan.

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.