Home / Raport despre starea ficţiunii / Decizie controversată: Primăria Capitalei a interzis serviciile de metrou în Drumul Taberei

Decizie controversată: Primăria Capitalei a interzis serviciile de metrou în Drumul Taberei

Zoom

Rumoare și dezgust pe străzile Capitalei, după ce Gabriela Firea a interzis serviciile de metrou în Drumul Taberei, pentru a proteja afacerile celor care momentan fac un ban cinstit glumind pe seama lipsei acestui mijloc de transport. Cine mai ia oameni cu metroul în zona Favorit – Ghencea riscă amenzi usturătoare, dar și retragerea permisului de conductor. Decizia vine după ce umoriști și miștocari din toată țara au blocat Piața Victoriei, plângându-se că deschiderea liniei de metrou din Drumul Taberei le strică toate glumele bune care se bazează pe faptul că în Drumul Taberei nu e metrou.

”Domnul meu, autoritățile își bat joc de munca noastră”, s-a plâns unul dintre greviști. ”Noi am muncit foarte mult ca să facem miștourile alea ieftine și Metrorex vrea acum să le șteargă cu buretele. Suntem disperați. Nu știm încotro să mergem. O să ajungem să facem mișto de Cluj că n-are metrou, dar parcă văd că și acolo un primar cu prea mult timp liber o să-și bată joc de munca noastră. Că așa e românul. Cum vede că altcineva face caterincă, se apucă de săpat ca să-i distrugă celuilalt bucuria. De-aia nu putem avea noi lucruri frumoase.”

Pe de altă parte, locuitorii din Drumul Taberei susțin că e nevoie de metrou la ei în cartier, pentru că mai toate garniturile pe care le găsesc în centru spun că se retrag în Militari.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.