Home / Binele înfrînge / Deranjant Vosganian

Deranjant Vosganian

Zoom

Deranjant în ce-a zis Varujan Vosganian legat de ouăle oamenilor săraci nu e neapărat ce-a zis, ci faptul că mintea lui lucrează în zona aia, că omul își folosește bostanul ca să urmărească ce bani ar mai putea fi scoși din sărăcie și, mai departe, observația halucinantă că există niște oameni care insistă să trăiască în sărăcie, din ce produc în curte. El vorbește, care insistă alături de ceilalți,oameni politici să trăiască în bogăție, din ce produc ei, într-un grup restrâns…

Liviu Dragnea s-a desprins, în sfârșit, de orizontul geopolitic îngust al lacului Belina și acum joacă, alături de NATO, în liga mare, cu hărți mari, cu situații complexe. Iar tipul chiar se descurcă. Pentru prima oră, învățătoarea de geopolitică a zis că e bine, chiar binișor: „Se impune în primul rând, să nu uităm ce este Marea Neagră. O mare”.

Mihai Tudose și Liviu Dragnea gata. În sensul că gata, vine perioada aia în care… gata. Nu știu dacă știți acel moment în care între Liviu Dragnea, liderul, călăuza, farul, și premierii alianței intervine momentul ”gata”.

Mihai Tudose pregătește o remaniere. Una mică, de control, cât să vadă dacă rezistă coafura lui Dragnea. De-abia acum vom vedea care dintre ei a învățat mai multe de la Mirel Palada. Pe partea de penibil, am văzut, oamenii și-au luat și notițe. Acum să ne dumirim și pe partea de păruială.

 

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.