Home / Şoapte / Descoperirea Americii

Descoperirea Americii

Zoom

Mircea Geoană, prostănacul căruia sistemul i-a furat un mandat de președinte, se află într-un proces de revenire în PSD. Partidul lui, PSRO, duce o bătălie sîngeroasă cu anonimatul și e de așteptat ca, în cîteva zile, s-o piardă. Geoană, în schimb, se pare că va supraviețui. Și chiar dacă el, personal, stîrnește încă antipatia unor baroni mai brutali din sudul țării, agenda lui de telefon are întreaga admirație a partidului. Geoană e, în diplomație, genul de femeie ușoară, puțin trecută, care încă stîrnește dorințe și deschide uși. Relațiile lui pe ruta americană depășesc cu mult imaginația erotică a tuturor foștilor miniștri de Externe însumați.

În timp ce pesedistul de rînd mîngîie mielul și se întreabă dacă Dragnea poate învia din morți așa cum a reușit Iisus, Geoană își vopsește ouăle în roșu-PSD. Mesagerii din Kiseleff plimbă pe la nasul Prostănacului momeala Ministerului de Externe, folosind o lansetă de știucă primită de la lider. Condiția acestei răsplăți e implicarea lui Geoană într-o operațiune de cucerire a Occidentului în favoarea PSD.

Se ia în calcul un fel de fuziune cu PSRO, așa, de ochii lumii, apoi numirea lui Geoană într-o poziție care i-ar legitima turele prin capitale. Într-un orizont de șase luni, soțul Mihaelei ar trebui să producă ceva la nivel semi-înalt, adică o vizită la Parlament a unui secretar al Apărării sau șef de Congres. Iar în caz că n-o să-l pună nimeni la Externe, s-a luat în calcul și altă variantă de plată. Geoană cică s-ar mulțumi și să-l sune Vanghelie, să-i mai dea niște ceasuri.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Sa il aduca pe prostanac si o sa ia la alegeri 1%.

  2. Cui ii place sa i se aduca de aminte ca a fost fraierit….

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.