Home / Binele înfrînge / DNA să vină să mai stea

DNA să vină să mai stea

Zoom

Revoltă în DNA împotriva Laurei Codruța Kövesi. Mai mulți procurori îi reproșează lui Kövesi că nu a reușit să ascundă opiniei publice că DNA e o instituție abuzivă.

Comunicat BNR: “Inițiativele legislative recente din domeniul fiscal sporesc riscurile asociate inflației”. Ășta de la BNR sunt ca mecanicii ăia de pe “Titanic” care, în momentul scufundării navei, avertizau asupra riscului ca două supape de la motorul 5 să cedeze.

Urmează mari probleme pentru prietena lui Cristian Boureanu: Boureanul a fost plasat în arest la domiciliu. Un lucru altfel logic, gândindu-te că, înainte să-l lovească pe polițist în ouă, Boureanul îi spusese printre dinți prietenei sale: “Dacă nu taci îți scot toți dinții din gură!”. Dar poate asta e strategia, să-l ia dup-aia pe violență domestică.

Ludovic Orban a zis că, în perioada vacanței parlamentare, PNL va monitoriza ministerele. Dacă tot nu a făcut-o în perioada de muncă, măcar acum să vadă și peneliștii cînd vin secretarele la lucru, dacă portarii pleacă mai devreme, chestii de-astea.

Parlamentul german a legalizat căsătoriile între persoane de același sex. S-a plâns în România de zici că s-a legalizat al treilea război mondial.

Mihai Tudose a cerut realizarea de simulări în privința unor măsuri fiscale care ar putea fi introduse. Ce putea să ceară o simulare de premier?

(1168 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.