Home / Media / Doi buni prieteni: Tăpălagă și Ponta

Doi buni prieteni: Tăpălagă și Ponta

Zoom

Din când în când, câte un politician marginalizat, ejaculat, cum zicea Marean, dat jos din partid pe marginea drumului, se joacă de-a normalitatea. El e un tip foarte OK, numai că lumea în jurul său a luat-o cu totul razna. A venit rândul lui Victor Ponta să se joace de-a normalul. Oh, nu, nu e nimic original în comportamentul lui Ponta. Evident – cum altfel? –, copiază. Aduceți-vă aminte de Mircea Geoană și de mecla lui de victimă a pesediștilor turbați, a pesediștilor care se transformaseră în ceva ce el nu mai înțelegea.

Și ca să ne arate cât de normal e, ce face Ponta? Păi, se duce la HotNews să facă o spirală de urină cu Dan Tăpălagă împotriva lui Dragnea. Matur. HotNews parcă era plătit de pedeliști, de Băsescu, de Udrea  – sau cum zicea Ponta? Iar Ponta era răul absolut al României, plagiatorul ordinar, creatura care a luat beregata destinului acestei țări – sau cum zicea Tăpălagă? Ei bine, cei doi se joacă acum de-a normalii. Acei normali care nu au fost niciodată. Sfătoși, mirați, intrigați și consternați de dedesubturile acestui nenorocit de Dragnea, cei doi s-au văicărit ca doi bătrânei care au făcut războiul, dar care așa nenorociri, taică, nu au văzut!

Ce poate fi mai grețos decât să-l auzi pe Ponta în fața lui Tăpălagă povestind cum a fost pe domeniul lui Dragnea de la Belina, dar despre care habar nu avea că e al Tel Drum. Brusc, deci, Ponta pozează în prostul partidului. Adică toți știau cine e Dragnea, ce poate Dragnea, ce deține Dragnea, ce stăpînește, doar omul care era la vârful PSD-ului de pe vremea lui Năstase habar nu avea. Habar nu avea, probabil, de faptul că ”prietenia” lui cu Ghiță și a lor cu Kövesi, de care tot povestește, era cu totul altceva. Of, te gândești că PSD a fost condus de un pămpălău, iar premier ne-a fost un agarici.

Tăpălagă? Oh, Tăpălagă e îngrijorat de ceea ce află și profund mișcat de sinceritatea ”plagiatorului care a distrus țara asta, a jefuit-o cu infractorul Ghiță și-a dat-o pe mâna rușilor”.

Amuzant e că Ponta nu a exclus, acum câteva zile, nici un parteneriat cu PMP în Parlament. Mai mult de-atât, Băsescu a spus ”Exclus, niciodată”, ceea ce înseamnă că un astfel de parteneriat este nu doar posibil, ci și foarte probabil.

(1195 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Tristul si complexatul Tapalaga si figurantul, loser-ul & gangster wannabe-ul Ponta aka plastic doctorul …. pffff… hai da sa ma uit la meci, lasa-i…

  2. Nu mi s-a parut ca Tapalaga a fost excesiv de prietenos in acest interviu, ca l-ar fi girat pe Ponta, a fost cam ca la interviul cu Ghita.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.