Home / Raport despre starea ficţiunii / Donald Trump, între Republican Party și-un party cu prostituate

Donald Trump, între Republican Party și-un party cu prostituate

Zoom

Jurnalul lui Donald Trump (președintele Statelor Unite)

18 ianuarie 2017

Dragă jurnalule, sînt ușor dezamăgit. Mi s-a spus că ceremonia de învestire în funcție nu se poate face într-o cameră de hotel din Moscova, cu șampanie, caviar și două curve din Belarus care se pișă pe mine în timp ce arunc cu bani în aer. De asemenea, trebuie să fiu îmbrăcat tot timpul, nu pot jigni nici o femeie și nici o minoritate, și trebuie să jur cu mîna pe Biblie, nu pe un teanc de dolari, așa cum mi-ar fi plăcut. Nu-mi vine să cred în ce hal a ajuns țara asta. Nu-i de mirare de ce lumea vrea să fac America great again.

19 ianuarie 2017

Aș vrea să precizez că mă doare-n cur de faptul că vedetele de la Hollywood, cele din industria muzicală și orice om de pe planeta asta a anunțat că-mi va boicota inaugurarea. N-am nevoie de ei. O să-l am MC pe Lucian Mîndruță și, ca trupe, or să cînte Voltaj, Hi-Q și Connect-R. O să-ți pară rău, Fuego, c-ai ratat ocazia asta.

20 ianuarie 2017

Dragă jurnalule, cu cinci minute înainte să mă urc pe scenă am primit de la asistentul meu o cutie cu fundă roșie de la Vladimir Putin. Înăuntru, ce credeți că era? Două curve portabile din Belarus pe care să le pot ascunde sub haină în timp ce vorbesc. E cea mai fericită zi din viața mea!

Jurnalul lui Barack Obama (președinte pe picior de plecare)

14 ianuarie

Am primit un telefon ciudat de la Donald Trump. Voia să știe dacă e obligatorie chestia cu depunerea jurământului. Cică i se pare de prost gust. De ce trebuie să jure? Ar trebui să existe o relație de încredere între președinte și popor, nu tot felul de suspiciuni și scandaluri. Ar fi suficient, gen, să-și dea cuvântul că n-o să facă nimic nasol cât e președinte. Că o să urmărească interesele americanilor și că n-o să distrugă țara, așa cum se așteaptă toată lumea. I-am spus că are dreptate și că, în general, un jurământ e inutil, e o simplă formalitate. Doar că acum, la învestirea lui, pentru prima jumătate în istoria țării, chiar e important ca președintele să jure pe ce are mai sfânt că o să promoveze interesele țării. Și nici jurământul nu e suficient. Ar fi bine să lase și niște imobile garanție, în caz că poporul o să vrea să-și recupereze paguba.

15 ianuarie

Dragă jurnalule, cu cine crezi că mă întâlnesc azi prin Washington? Exact, cu Donald Trump. Era cam cătrănit. Îi mai dăduse faliment o afacere. M-a întrebat dacă n-am să-i dau niște bani, că mi-i dă înapoi la primul salariu sau atunci când vinde arsenalul nostru nuclear Iranului. Evident că m-am fofilat. I-am spus că disprețuiesc tot ce reprezintă el, ca om și ca idei politice, ca să nu se prindă că, de fapt, nu vreau să-l împrumut. S-ar fi supărat, probabil, pentru că și el m-a ajutat la un moment dat cu niște bani.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Slabut…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.