Home / Binele înfrînge / Dragnea cu cinci capete. Toate de acuzare

Dragnea cu cinci capete. Toate de acuzare

Zoom

Mai mulți pesediști l-au însoțit pe Liviu Dragnea la DNA luni dimineață, însă liderul PSD a părut abătut, trist. Din păcate, prietenii lui adevărați l-au lăsat acum, la greu. Băieții din Clanul Sportivilor și al Duduienilor nu și-au făcut apariția.

Ludovic Orban și PNL nu se lasă, vor să depună moțiune de cenzură. Și, dragi prieteni, odată cu această hotărâre se cam încheie și activitatea PNL pe anul acesta. Revenim cu amănunte imediat după sărbători, pe 25-26 ianuarie.

Moneda euro s-a tranzacționat la un curs record în raport cu leul. Păi, ce să facă, frate, și leul când aude de la Daea că se trage în urși, în lupi și că doar oile sunt la preț în țara asta? Se depreciază, asta face.

Gheorghe Piperea, consilier onorific al lui Mihai Tudose, și-a dat demisia după ce i-a cerut demisia lui Dragnea. E un fel de „dai și fugi”. Sper să-i fi pus și niște rahat pe clanță lui Livache.

Premierul Tudose a zis că 2017 a fost cel mai bun an pentru afaceri din ultimul deceniu. Și nu o zice așa, de la el din burtă, în dimineața zilei scrisese asta și la Rac, și la Capricorn, și la Pești. Nu, asta nu poate fi o coincidență.

Cu atâtea bube în capul DNA, cu atâtea bube în capul baronașului de Teleorman, multă lume încă nu înțelege mare lucru din această confruntare, așteptând reacția polițistului Godină.

(1179 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.