Home / Raport despre starea ficţiunii / Dragnea explică tăierile de salarii: Românii au ajuns sclavii banului

Dragnea explică tăierile de salarii: Românii au ajuns sclavii banului

Zoom

După luni de zile în care nimeni n-a înțeles nimic din revoluția fiscală, Liviu Dragnea a explicat ce rațiuni se află în spatele tăierilor de salarii. ”Românii au ajuns sclavii banului și nu-i deloc bine. Toți se gândesc doar la bani și cum să-i înmulțească. Nu e posibil așa ceva. Mai sunt și alte plăceri pe lumea asta în afară de bani. Mie, de exemplu, îmi place să mă bucur de vila mea cu bazin olimpic, teren de tenis, hipodrom și pistă de Formula 1. E o plăcere simplă, care nu se reduce la bani. Toți banii din lume n-o pot cumpăra, pentru că e foarte scumpă”, a spus Dragnea.

Liderul PSD spune că îi înțelege pe români că vor mai mulți bani la salariu, însă nu asta e soluția pentru un trai mai bun.

”Credeți-mă, știu despre ce vorbesc. Am fost și eu ca ei. Le spun clar: dacă vreți s-o duceți bine, degeaba vă măresc salariile. Mai mult vă fac rău. Nu salariul e soluția. Unde-aș fi ajuns eu dacă mă bazam doar pe salariu? Românii trebuie să bage bine la cap că nu leafa lunară e importantă, ci banii pe care-i faci pe lângă. Salariul doar te-ncurcă, pentru că te motivează să stai degeaba și să nu învârți nimic atunci când nu ești opt ore pe zi la birou.”

Dragnea a mai spus că românii sunt supărați pe el acum, dar mai târziu îi vor mulțumi. ”Abia mai târziu se vor vedea efectele revoluției fiscale. Stați doar să vină apocalipsa nucleară. Cine-o să poată supraviețui atunci cu 1.200 de calorii pe zi? Cine-o să aibă un sistem digestiv capabil să absoarbă nutrienții din plastic? Românii, pentru că s-au obișnuit. Dacă vrei să-i faci bine cuiva, nu-i da un pește. Mai bine-l înveți să trăiască fără mâncare, pentru că ăsta-i un plan cu bătaie lungă.”

 

(1490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: