Home / Binele înfrînge / Dragnea a luat țara la picior și la mișto

Dragnea a luat țara la picior și la mișto

Zoom

Liviu Dragnea și-a terminat turneul prin țară. El a mers prin mai multe județe, tocmai până în Maramureș, care i s-a părut foarte frumos. Liviu Dragnea și-a dat seama că, cu cât se îndepărtează de Teleorman, lumea e mai frumoasă. Dar are și o parte nașpa: nu e a lui.

Gabi Firea a încercat să revoluționeze traficul la intrarea în București. Din patru benzi, Firea a lăsat doar două. Soluția va fi una de succes când oamenii se vor obișnui să stea în trafic și mai mult decât o făceau până acum. Dar Firea are răbdare, proiectul ei fiind unul pe termen lung.

Mugur Isărescu spune că în ultimii 27 de ani nu a văzut o economie românească mai stabilă ca cea de acum. Însă, ne spune guvernatorul, și riscurile sunt pe măsură: cu cât ajungi mai sus, cu atât cresc și riscurile. Într-adevăr, ne-am avântat prea sus, am sfidat imposibilul, ne-am pus cu zeii.

Concluzionând, aș zice că niciodată în ultimii 27 de ani, Mugur Isărescu nu mi se pare mai instabil ca în acest an.

În acest timp, Eugen Nicolăescu se pregătește pentru funcția de viceguvernator la BNR. El îi ia locul lui Bogdan Olteanu care, spre deosebire de alți liberali, a fost prins.

Institutul Național de Statistică, prin vocea gâjăită a șefului de cabinet al președintelui, zice așa legat de creșterea economică pe primul trimestru: “În momentul în care INS-ul spune că e atât, poți să spui tu ce vrei, că atât rămâne.” După cum, dacă INS zice acum că pe anul ăsta România va avea 6% creștere, păi atât va avea, realitatea nu mai poate schimba nimic.

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.