Home / Jurnal apropologic / Dragnea se joacă de-a procurorul

Dragnea se joacă de-a procurorul

Zoom

A existat cândva Comisia Nana. Însăși Gabriela Firea își fâlfâia onoarea de luptătoare pentru dreptate în fruntea ei. Da, îl avea acasă, în submarin, pe Florentin Pandele, dar ancheta la serviciu un împrumut de un milion de euro luat de Ioana Băsescu de la CEC. Ce-a făcut până la urmă Gabriela Firea cu Nana? Absolut nimic. L-a făcut pe Băse să scape înjurături printre dinți și cam atât.

A mai existat comisia cu “gaura lui Cioloș”. Un mare fâs. Au plimbat din gură în gură zece miliarde de lei până la un moment dat când, din reflex, probabil că unul dintre pesediști a șutit banii, fie ei și lipsă.

Acum, Liviu Dragnea vrea să conducă o comisie parlamentară de anchetă care să verifice “chestii” despre alegerile din 2009. Comisiile parlamentare nu sunt altceva decât un prilej de a-ți da importanță și, în final, de a te face de râs. Scapi de ridicol într-un singur fel: să nu-și mai amintească oamenii. Altfel, ești ridicol, ești tipul arogant, îmbrăcat de fițe, pe care îl stropește autobuzul și-l face varză din cap până-n picioare.

După ce toată ziua o ține că are treabă, că nu se pierde în amănunte, în certuri de partid, în hărțuieli de presă, în nimic, când se lasă seara, așa, Dragnea ar vrea să se joace și el de-a procurorul. Pare că a fost pe la DNA de-atâtea ori, că ar vrea să fie și el tipul ăla dur din partea cealaltă a mesei. A fost nevoie de mărturia unui impostor, de cuvintele pe care n-ar trebui să dăm doi bani ale unui Dan Andronic, cârpa regimului Băsescu, ca să facem comisie de anchetă a alegerilor din 2009. Iar Dragnea, care zice că adoarme cu sutimile deficitului bugetar în cap și se trezește cu taxarea gospodăriilor, vrea să se dea și el puțin șmecher ca șef de comisie.

(1196 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. E clar! Nutzi is back!

  2. ca fiu de militia,e normal ca trebuie sa verifice ceva.

  3. militian,lol

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.