Home / Raport despre starea ficţiunii / Dragnea susține că în spatele aglomerației de dimineață de la metrou sunt multinaționalele

Dragnea susține că în spatele aglomerației de dimineață de la metrou sunt multinaționalele

Zoom

Crudul adevăr sau teoria conspirației? Liviu Dragnea susține că în spatele aglomerației de la metroul bucureștean se află, de fapt, multinaționalele, care plătesc oameni să circule zilnic prin subteran din cartiere spre Pipera și apoi, seara, din Pipera înapoi. Președintele PSD spune că avem de-a face cu o manipulare de zile mari. ”Dacă aveați impresia că transportul din București e nefuncțional și nu mai face față, îmi pare rău, ați plecat pe fentă. Asta vor ei să credeți. De fapt, corporațiile împart bani în stânga și-n dreapta bucureștenilor care vor să meargă cu metroul dimineața și seara, la orele de vârf.”

Ca dovadă că multinaționalele nu-s străine de aglomerația de la metrou, Dragnea a prezentat o serie de poze care certifică foarte clar că, între cele două perioade de vârf, bucureștenii plătiți de corporații folosesc sediile acestora pentru a se adăposti de frig și intemperii. Ca să nu se plictisească, ei stau la câte un calculator și se distrează completând tabele în Excel. Alții se adună în câte o sală de ședință și se delectează cu prezentări în Power Point. Sunt jocurile de societate ale tinerei generații, care huzurește pe banii lui Soros în clădirile de sticlă și oțel din Pipera.

Dragnea susține că fenomenul a căpătat proporții în ultimii ani. ”Sunt bani mulți la mijloc. Unii și-au luat case din banii pe care-i primesc de la corporații ca să facă aglomerație la metrou. Ar trebui cercetată problema. Nu-i normal. Cunosc persoane oneste din Teleorman care vor face pușcărie pentru mai puțin. Nu vreau să dau nume, că iar zice lumea pe urmă că mă ofer exemplu.”

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.