Home / Raport despre starea ficţiunii / Dramă! Iepurii aurii cumpărați pentru Paște au fost mîncați de urșii polari rămași de la Crăciun!

Dramă! Iepurii aurii cumpărați pentru Paște au fost mîncați de urșii polari rămași de la Crăciun!

Zoom

Carnagiu inuman în depozitele mai multor primării din țară după ce iepurii gigantici poleiți cu aur, care au fost achiziționați pentru a le înveseli cetățenilor sărbătorile pascale, au fost devorați fără scrupule de urșii polari placați cu cristale Swarovski, rămași de la Crăciun.

“Seara i-am lăsat în magazie, iar dimineața cînd am venit am găsit foiță de aur de 24 k împrăștiată pe toți pereții și mai mulți urși polari de iarnă cu burțile pline și smîrcîz auriu pe la boturi”, spune secretarul general al Primăriei Călărași, care achiziționase patru iepuri uriași la prețul de zece mii de euro bucata. “E o catastrofă, am chemat veterinarul să încerce să scoată iepurii din urși, dar cînd a venit, omul ne-a zis că nu sînt animale adevărate, sînt doar decorațiuni oribile și nu sîntem în desene animate ca să putem să le scoatem unele din altele. În realitate, eu cred că lucra pentru statul paralel.”

Delicata situație s-a repetat în mai multe localități din țară, autoritățile emițînd deja o avertizare prin care sfătuiesc toate primăriile să depoziteze separat animalele decorative, cel puțin pînă după Paște.

În ceea ce privește înlocuirea iepurilor aurii care și-au pierdut deja viața în mod tragic, nu este exclus ca aceștia să fie înlocuiți în zilele de sărbătoare chiar cu angajați ai primăriilor îmbrăcați în poleială care să țopăie printre straturile de flori.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.