Home / Raport despre starea ficţiunii / Dramă la CFR: Din cauza șinelor înghețate, trenurile alunecă mult mai repede și ajung la timp

Dramă la CFR: Din cauza șinelor înghețate, trenurile alunecă mult mai repede și ajung la timp

Zoom

Situație fără precedent la CFR, care s-a văzut nevoită să-și ceară scuze călătorilor pentru că trenurile sale au început să ajungă la timp sau chiar înainte de ora programată, dînd peste cap un orar haotic construit în decenii întregi de activitate și nesimțire. Cauza catastrofei e una cît se poate de simplă. Din cauza ploii înghețate, trenurile au început să alunece pe șine mult mai repede decît mergeau în mod obișnuit, obținînd în unele cazurie chiar și avansuri de două-trei ore.

“Avem un accelerat București – Satu Mare care a făcut două ore în loc de trei zile cum era programat inițial”, spune responsabilul de comunicare al CFR. “E o adevărată tragedie! Oamenii nici n-au avut timp să se așeze bine în vagoane, să se descalțe, să se enerveze unii pe alții. Nașul n-a apucat să treacă pe la toată lumea ca să ceară șpagă. Sîntem o companie de tradiție care și-a construit în timp o imagine, iar acum riscăm să pierdem tot din cauza unui fenomen meteorologic blestemat.”

Întrebați ce părere au despre discrepanțele apărute în mersul trenurilor, mai mulți călători s-au declarat profund nemulțumiți de faptul că CFR le dă din nou planurile peste cap, obligîndu-i să ajungă mai devreme la familie și să petreacă mai mult timp împreună. “Mulțumesc că-mi strici viața, CFR!”, spune Dorin G. din Botoșani. “Mă bazam pe minimum 12 ore de întîrziere. Acum o să ajung mai devreme și-o să trebuiască să vorbesc cu mama și cu tata ca și cum am fi apropiați. Mersi mult!”

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Am râs cu lacrimi.. 🙂 )))

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,