Home / Cross promo / Expert în comunicare nonverbală: Gesturile politicienilor români le trădează minciunile

Expert în comunicare nonverbală: Gesturile politicienilor români le trădează minciunile

Zoom

Limbajul corpului este cel mai mare duşman al oamenilor politici. Gesturile politicienilor români le trădează minciunile, este de părere cel mai cunoscut expert în comunicarea nonverbală, Allan Pease, potrivit România TV. Mister Body Language, cum mai este numit, a venit la Cluj unde i-a sfătuit pe români ce au de făcut dacă vor să devină un magnet pentru cei din jur.

Mulţi dintre politicienii români nu cunosc importanţa gesturilor şi de multe ori o dau în bară, este de părere Allan Peace.

Citeşte şi Băsescu: Mi-e greu să-l văd pe Mazăre discutând cu generali NATO. Dacă le spune să-l caute la Bamboo

"Cea mai mare greşeală a politicienilor este că nu primesc sfaturi profesionale despre cum să se prezinte la teleziviune. Cei care vin din regimurile comuniste, de exemplu cum este această regiune, încă mai folosesc arătatul cu degetul, pumnul strâns şi lovitura de karate cu care încearcă să convingă lumea. E ca şi cum spui "Te iubesc", dar nimeni nu te crede", afirmă Allan Peace.

Citeşte şi Diaconescu le răspunde politicienilor care "insistă în prostie": Hai sa oprim bătaia de joc!

Gesturile pe care le facem în mod inconştient ne pot ajuta să reuşim în viaţă sau dimpotrivă ne pot pune piedici în calea succesului, susţine expertul.

"Noi avem mâinile deschise, arătăm dinţii când zâmbim, dăm din cap politicos şi suntem prezentabili deoarece acum votăm pentru oamenii care ne plac", precizează Peace.

Ce avem în Parlament: Senatoarea care citeşte Paler pe Facebook şi ştie că "extravilanul e arătură"

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Aveti grija ca din Pease, cum era corect la inceput, l-ati facut Peace.

  2. Asa ne trebuie ! !

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.