Home / Lifestyle / “Eyedrops – picături pentru Ciclop” și alte evenimente la fel de notabile

“Eyedrops – picături pentru Ciclop” și alte evenimente la fel de notabile

Zoom

Violent Monkey și Positive John (concert). București, Club Control, 18 februarie, ora 21. Pe Violent Monkey i-am remarcat acum vreun an, cînd mi-a atras atenția vocalul blond și virginal, englezul Christian Maryan-Green, cu accentul lui nativ de supus al Reginei, precum și groove-urile basistului Mihai Marin (care activează și la Les Elephants Bizzares). Pe 18 februarie, maimuțele violente se vor mișca cu energie pe acorduri motown, funk, electronic și hardcore în Club Control, alături de hip-hop-erii de la The Bridge Committee, alături de care au mai comis-o recent, cu mare artă. Despre The Positive John am auzit numai de bine, începînd cu faptul că sînt din Cluj și terminînd cu ăla că îi girează una dintre cele mai bune trupe noi, Theory of Mind.

Eyedrops (concert). București, Molotov, 20 februarie, ora 21. Recent deschis în incinta celebrului service auto de mare succes în anii comunismului, Ciclop, Club Molotov a început să promoveze trupele mici și mijlocii de pe scena alternativă autohtonă. În general, prin niște concerte care au loc în zilele de joi. Pe 20 februarie se vor da în stambă Eyedrops, în cadrul unui concert intitulat sugestiv “Eyedrops – picături pentru Ciclop”. Trupa, am auzit de pe la hipsteri, e compusă din praf cosmic și trei băieți talentați, care au zăbovit o vreme în playlist-ul Guerrilla. Deci mergeți la sigur.

Ateliere de educație cinematografică pentru copii. București, Urbanesc, 16 februarie – 16 martie. Organizatorii o spun delicat, cum că la școală nu se studiază cinema-ul, care poate fi pentru copii un instrument incredibil de complex și de important pentru descoperirea lumii, a oamenilor și a umanității, pentru chestionarea propriilor lor păreri, dileme, emoții și imaginații, fără ca ei să se simtă constrînși. Ileana Bîrsan, jurnalist și critic de film, îi învață pe copii, timp de cinci module, toate chestiile de mai sus. Nouă ne place să credem că toate cele enumerate deja îi vor ajuta pe copii să decidă atunci cînd vor avea de ales între Reality-ul lui Matteo Garrone și Big Brother-ul cu Cosmina Păsărin.

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.