Home / Gadgeta de perete / Facebook: Cum se şterge definitiv o poză? Nu se şterge

Facebook: Cum se şterge definitiv o poză? Nu se şterge

Zoom

Aţi măturat nişte fotografii cu un simplu “Delete” şi acum răsuflaţi uşurat că ele nu vă mai apar în pagina personală? Foarte bine, exerciţiile de respiraţie fac bine la sănătate. Pozele, în schimb, n-au dispărut în neantul lui 0100110101.

Deşi reclamată de vreo trei ani, problema rămîne şi acum la fel de neprihănită ca în prima zi: nimic nu se şterge, nimic nu se suprimă. Totul se păstrează cu sfinţenie pe server şi poate fi accesat oricînd şi de către oricine. Cum? Foarte simplu: accesînd link-ul direct către imagine. (de ex: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-multe_cifre.jpg)

Oficial, deştepţii lui Facebook dau vina pe sistemul greoi şi prost gîndit şi promit că, în curînd, vor lansa unul nou-nouţ, capabil să şteargă poza imediat. Unde “imediat” înseamnă “dacă au trecut 45 de zile de cînd aţi dat comanda”.

Neoficial, eu vă spun cu siguranţă că toată povestea asta nu e decît o simplă întîmplare şi n-are nici o legătură cu politica idioată care transformă vreau să-mi şterg definitiv contul de Facebook în da, vreau doar să-l dezactivez şi n-am nici o problemă dacă Facebook foloseşte în continuare toate datele mele personale.

 

 

(964 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Eu stiu ca sunt mai greu de cap dar nu inteleg cum poti accesa linkul direct catre imagine daca aceasta nu mai exista pe pagina celui care a sters-o!

  2. pai omul a fost clar: poza nu mai e in profil, dar ea exista fizic pe server. ia o imagine, da view image, salveaza link-ul catre pagina in care apare doar poza, sterge poza, acceseaza link-ul salvat anterior. ia vezi, merge? 🙂

  3. Cum sa fac sa imi sterg contul de facebook???? Ajutati-ma va rog

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.