Home / Binele înfrînge / Firea Uber Alles

Firea Uber Alles

Zoom

Gabriela Firea este extrem de nervoasă că acum, după ce a mutat festivalul nimicului din Piața Victoriei, nimeni nu se duce să protesteze acolo. Se gândește tot mai serios ca, după ce interzice Uber, să bage proteste obligatorii în Piața Victoriei. Pe cartiere: lunea Balta Albă, marțea Berceni, miercurea Ghencea… Dacă lipsești de la protest, fie aduci adeverință medicală că ești scutit de medic – gen nu suporți să vezi cai de aproape –, fie faci muncă în folosul comunității: servești fasole la celelalte târguri de Crăciun din oraș. Bravo, doamnă Firea! Haideți că, ușor-ușor, proiectele se leagă, se creează sinergie.

Mihai Tudose va fi plecat în Serbia în ziua marilor mitinguri organizate de PSD peste tot prin Univers. Eh, nu, stați liniștiți, nu s-a dus ca să nu se facă de râs. Probabil împrumută România cu niște bani de la Sebastian Ghiță.

Să-l lași pe mai departe pe Florin Iordache să se ocupe de legile Justiției și de comunicarea pe acest subiect e ca și cum i-ai da lui Mircea Badea arma în mână în timp ce e blocat pe DN1 ori l-ai pune pe Liviu Pop ministru la Educație.

Mai mulți baroni ai PSD, printre care și Marian Oprișan, nu vor să organizeze proteste împotriva statului paralel. Ei cred că lecțiile de geometrie își au locul la școală, nu pe stradă, că nu suntem țară din lumea a treia.

 

(1193 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.