Home / Tabloidul lui Mendeleev / Fuste scurte și tipuri de femei

Fuste scurte și tipuri de femei

Zoom

Două lucruri scandalizează Facebook-ul cum n-o face altceva: orice modificare la legile Justiției și apariția lui Carmen Iohannis în rochie peste genunchi. Acum, cînd a venit și Brigitte Macron, a fost isterie ca la Bănică de Crăciun: două femei în fuste peste genunchi la televizor în același timp? Wow, ne-a pus Dumnezeu mâna în cap. Două femei, asta înseamnă 4 picioare, senzațional, deci e foarte mult de analizat.

Sunt mai multe etape în care se analizează niște bulane, să nu credeți că se face așa, după ureche. Sunt unii, primul nivel de analiză, dobitocii ­- ăștia o dau direct cu ”piei”, cu chestii de-asta. După care sunt ăia care analizează rochiile. Ăștia o ard cu analiză demodă, că ce rochii mișto, că ce croială, că ce gust!

Există analiștii exasperați de curiozitățile celorlalți analiști de bulane: ”Dar ce vă fute, bă, grija pe voi? Ce vă interesează pe voi cum se îmbracă alții, băgați-vă nasul în farfuria de șaorma și mucles!”

Bineînțeles, cei mai mulți dintre analiști sunt cei care vin în apărarea civilizației și care își încep postările cu ”Înțeleg că e un scandal cu…”. Bineînâeles, ne spun cum stă treaba, ceea ce nici nu e foarte greu.

Și ceva totuși e, chiar în acest război al fustelor scurte. Chestia cu ”bătrânețea” doamnelor acestora. Uitați-vă în jur, în autobuze, în trenuri, dar, mai ales, să zicem, în orașele mici. Comparați bătrânețea femilor fără bani, fără posibilități, cu ”bătrânețea” femeilor cu bani. E ca la faza cu ”dinții” lui Liiceanu. Femeile care muncesc de rup, care mănâncă prost, care nu bagă ”sală”, care nu merg la înot, care nu au bani de cosmeticale și tratamente cosmetice, uitați-vă!… Sunt bunicile și mamele noastre! Hm este că parcă, odată cu trecerea timpului banii și viața bună te transformă într-un alt fel de animal? Un animal care bineînțeles, trăiește mai mult și mai bine. Asta așa, pentru cei care cred că sărăcia este o toană de moment, iar nu ceva care roade din tine, care te modelează, care te transformă.

(1179 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Se vede ca articolul e scris de un barbat. Doamnele respective aveau rochii deasupra genunchilor nu „rochii peste genunchi”

  2. @votant: multam de observatie dar, in caz ca n-ai bagat de seama, esenta articolului e in ultimul paragraf. Bravo Raducu, bine punctat.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.