Home / Cross promo / Gafa de proporţii a lui ministru: "Nu e nimic îngrijorător la Dunăre. Ploaia s-a oprit în Cehia"

Gafa de proporţii a lui ministru: "Nu e nimic îngrijorător la Dunăre. Ploaia s-a oprit în Cehia"

Zoom

"Nu e nimic îngrijorător la Dunăre!", susţine Radu Stroe. Ministrul de Interne spune că nu există motive de îngrijorare pe motiv că în Cehia ploile s-au oprit. Oricât de îmbucurătoare ar fi vestea, putem spune că ministrul a încurcat însă puţin borcanele, scrie RTV.NET.

Citeşte şi Gafă la Liceul Lucian Blaga din Capitală: Poetul a fost confundat cu politicianul Vasile Blaga FOTO

Într-adevăr, Cehia se confruntă cu inundaţiile, însă nu sunt provocate de Dunăre. De ce? Pentru că fluviul nici nu traversează ţara respectivă.

Citeşte şi Gafă la Ministerul Economiei. Cum l-a întâmpinat Vosganian pe ambasadorul Italiei

"Referitor la Dunăre deocamdată nu este nimic îngrijorător cu Dunărea. Ploaia s-a oprit în Cehia din câte ştiu. Nu sunt motive de îngrijorare pentru azi, mâine, chiar poimâine privitor la Dunăre. Vom diminua prezenţa în comandamente în funcţie de relaţionarea pe care o să o avem cu ANM cu ceea ce se întâmplă în Iugoslavia", a declarat Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne.

Vezi VIDEO cu gafa ministrului Radu Stroe pe RTV.NET

(6020 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Dunarea nu trece prin Cehia, iar Iugoslavia nu mai exista de ani buni…

  2. sunteti sigur ca dunarea nu trece prin cehia?daca va interesati ce capitala are cehia si va uitati si pe harta o sa descoperiti cu stupoare ca orasul este despartit in 2 de un fluviu care culmea se numeste Dunarea.
    Exista o probabilitate ca dunarea dv sa fie diferita de cea pe care o stim noi, daca este asa imi cer scuze de pe acum.

  3. Ce simpatic sunteți, încercând să demonstrați cunoștințe superioare! Poate sunteți la curent că din fosta Cehoslovacie s-au format, la 1 ianuarie 1993, Cehia și Slovacia, cuc oă capitale diferite: Praga și Bratislava. Una dintre capitale este străbătută de Dunăre: Bratislava. Dar Bratislava nu este capitala Cehiei, ci a Slovaciei, iar Cehia nu este străbătută de Dunăre.
    Ați pierdut un bun prilej de a părea inteligent, insistând să dovediți că nu snuteți.

  4. E Vltava, prietene… Vltava cantata de Smetana…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.