Home / Raport despre starea ficţiunii / Gest de mare omenie: Daniel Buzdugan i-a permis unei glume obosite să se odihnească la el acasă

Gest de mare omenie: Daniel Buzdugan i-a permis unei glume obosite să se odihnească la el acasă

Zoom

Multă lume îl crede un simplu realizator de radio care fură poante de pe Internet, însă o întâmplare recentă ne arată un alt Daniel Buzdugan. Mai omenos, mai sufletist. Apropiații spun că Buzdugan a luat de pe stradă o glumă obosită și i-a permis să se odihnească la el acasă, alături de alte glume răsuflate și poante cretine, într-un adevărat sanctuar al bancurilor de care civilizația umană s-a săturat. Vizibil obosită, gluma nu avea unde să meargă. Nimeni nu mai voia să o asculte. Toți se plictisiseră de ea, pentru că era veche, proastă și avea niște aluzii rasiste care acum nu mai sunt deloc OK. Doar lui Buzdugan i s-a făcut milă și i-a întins o mână de ajutor, promițându-i inclusiv că o s-o dea la radio.

”Te fac celebră”, i-a zis îndrăgitul autor de farse, luând-o de pe jos, din mizerie, și punând-o cu grijă în tolba lui de glume adunate de pe stradă.

Buzdugan are o pasiune ușor perversă pentru glumele obosite. În timp ce toată lumea caută glume noi, care să te ia prin surprindere, el preferă în special poantele nasoale și neinspirate, pe care le scoate în oraș și le prezintă tuturor prietenilor ca pe niște chestii mișto. Câți dintre noi am face asta pentru o glumă aflată în nevoie? Să ne gândim bine înainte să aruncăm cu noroi în oameni.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Am gasit glume mai bune decat ce scot acesti doi tractoristi ai umorului, pe peretii closetelor din gari si autogari…

  2. Ce subiect! Daca ar fi sa ne luam de toti colportorii de „glumite” gen Ponta, Dragnea (dimpreuna cu toata echipa psd-ului, ca moda este tare contagioasa), am muri de greata!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.