Home / Tabloidul lui Mendeleev / Gigi Becali (Brad Pitt de Pipera): “Cînd m-am căsătorit, sora mea mai mare a luat toate pozele cu fete și mi le-a ars. Nu vreau să vorbesc despre cum am exersat eu și cum am ajuns să cunosc femeia”

Gigi Becali (Brad Pitt de Pipera): “Cînd m-am căsătorit, sora mea mai mare a luat toate pozele cu fete și mi le-a ars. Nu vreau să vorbesc despre cum am exersat eu și cum am ajuns să cunosc femeia”

Zoom

Gen

Fetișuri dulci ca-n București

 

Cătălin Botezatu (comic faimos): „Un prieten bun… era ziua iubitei lui, pe bune, iubita lui și-a dorit de ziua ei să… Și s-a întâmplat, numai că domnișoara avea fel și fel de fetish-uri și a început să mă ungă cu uleiuri, să îmi pună urechiușe. Pe el l-a dorit legat cu cătușele de șifonier, iar în momentul în care a început acțiunea, el a rupt șifonierul. Cam asta e, pe scurt. Bine, acțiunea a fost mai lungă și mai haioasă. Și anul următor, cînd a fost ziua ei, și-a dorit același lucru.” (Libertatea, 5 aprilie)

Ce destin tragic și pe Cătălin Botezatu, nici măcar în poveștile amuzante pe care le spune nu e el ăla care iese, în sfîrșit, din dulap…

 

Gen

Postașul sună întotdeauna de două ori

Alexandru Arșinel (martir alimentar): “Eu nu țin niciodată post. Nu pot. E o regulă a credinței de care nu mă pot lega cu strictețe. Mi se pare că poporul a postit destul atîția ani în vremea comunismului și am o stare de respingere.” (Libertatea, 13 aprilie)

Ce declarație caldă și sinceră din partea lui Alexandru Arșinel! Te face să te gîndești la viața grea și plină de privațiuni pe care vedetele de televiziune o aveau înainte de ’89. A, stai, era fix invers! Păi, cum să ții post, maestre Arșinel, cînd bagi în tine atîtea gogoși?

 

Gen

Lentile înfumurate

Bianca Drăgușanu (daună totală): „Azi, într-un magazin cu prețuri mici, am probat și eu o geacă… Aveam acești ochelari la mine. Bineînțeles, au dispărut. Ideea e că acest model nu-i stă bine oricui, așa că, draga mea făcătoare de bine în Joia Mare, te rog frumos să-mi înapoiezi ochelarii.” (Libertatea, 13 aprilie)

Gurile rele zic că, dacă-ți pui ochelarii ăia de soare pe nas, o să începi să arăți ca o pițipoancă operată care și-a vîndut sufletul și demnitatea ca să bălească toți muncitorii din construcții după ea. Dar asta-i doar ce zic gurile rele, în realitate cică sînt niște ochelari foarte mișto și au și garanție trei ani.

 

Gen

Frumoasa și trestia

Oana Lis (Miss apartamentul 42): “Viorel mi-a zis azi că sînt cea mai frumoasă femeie din apartamentul nostru.” (Spynews, 12 aprilie)

Avînd în vedere că, din cînd în cînd, Viorel se mai îmbracă în Bianca Drăgușanu și merge pe tocuri prin casă, ăsta e probabil cel mai frumos lucru pe care Oana Lis putea să-l audă.

 

Gen

Viață edilică

Marian Vanghelie (om lumesc într-o lume plină de normalitate): ”De sărbători stăm acasă. Mergem la biserică la Snagov și facem lucruri lumești. Cum le lasă Preafericitul Daniel, alea sînt lucrurile de normalitate.” (Wowbiz, 13 aprilie)

Perioada dinaintea Paștelui e mereu foarte încărcată pentru Marian Vanghelie, gîndiți-vă doar cîte greșeli gramaticale are de mărturisit în fiecare an.

 

Gen

Angelina bîrsană

Gigi Becali (Brad Pitt de Pipera): “Cînd m-am căsătorit, sora mea mai mare a luat toate pozele cu fete și mi le-a ars. Nu vreau să vorbesc despre cum am exersat eu și cum am ajuns să cunosc femeia. (…) Îmi place mult de Angelina Jolie. Rar vezi actrițe care joacă roluri de forță, ca ea. Dar dacă vine la mine să ne întîlnim, nu mă interesează.” (Wowbiz, 11 aprilie)

Și uite-așa aflăm, în sfîrșit, de ce a divorțat Angelina de Brad. El început să se întrebe de ce vine mereu Angelina acasă mirosind a brînză și apoi a aflat că se vede cu un bărbat căruia sora mai mare i-a ars toate pozele cu oi în adolescență.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.