Home / Raport despre starea ficţiunii / Gigi Becali, furios pe activiștii pentru legalizarea ofsaidului

Gigi Becali, furios pe activiștii pentru legalizarea ofsaidului

Zoom

Protest masiv joi în Capitală, după ce Gigi Becali a scos în stradă mii de oameni pentru a-și arăta dezaprobarea față de legalizarea ofsaidului. Patronul Stelei spune că regula ofsaidului e veche de când lumea și că nu-i normal să permitem tot felul de aberații în jocul de fotbal.

”Nu e normal ca un bărbat să-i paseze altui bărbat, în condițiile în care bărbatul care primește mingea e în spatele ultimului apărător advers. E o ciudățenie a naturii. Unde-o să ajungem dacă permitem așa ceva? Mâine-poimâine o să vedem că mijlocașii pasează mingea unei capre sau că centrează în careu pentru lovitura de cap a unui crocodil. S-a întors lumea cu fundul în sus, oameni buni! Și ne mai mirăm de ce nu ne calificăm la campionatul mondial!”, a spus cu amărăciune Gigi Becali, amintind că o să dea afară de la Steaua orice jucător care pasează mingea atunci când coechipierul lui e în ofsaid. ”Și pe el, și pe ăla care primește”, a precizat latifundiarul.

Printre manifestanți era și Marius Lăcătuș, care s-a căit după ce, la capătul unei cariere plin de faulturi violente, și-a dat seama că nu e normal să intri cu talpa la aproapele tău. ”Marchează-l pe aproapele tău ca pe tine însuți. Așa ne învață Mister la Biserică. Nu-l lovi cu cotul, nu-i rupe tibia în două. Fă-i doar ce ți-ar plăcea să-ți facă și ție ceilalți, adică lasă-l să treacă de tine și să dea gol, pentru că totul e deșertăciune pe lumea asta și rezultatul unui meci chiar nu contează pe lângă viața viitoare. La Judecata de Apoi, nu te întreabă nimeni câte trofee ai câștigat. Iei primă și te transferi în străinătate, la un club de Liga Campionilor, indiferent de performanțele din timpul vieții.”

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Halelelor

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.