Home / Tabloidul lui Mendeleev / Gigi Becali (oier într-un spațiu ciudat): “Cea mai mare bucurie e cînd văd că oile mele aduc pe lume miei, care costă 10 euro pe cap, decît cînd închei o afacere de milioane.”

Gigi Becali (oier într-un spațiu ciudat): “Cea mai mare bucurie e cînd văd că oile mele aduc pe lume miei, care costă 10 euro pe cap, decît cînd închei o afacere de milioane.”

Zoom

Gen FCSBrînză

Gigi Becali (oier într-un spațiu ciudat): “Cea mai mare bucurie e cînd văd că oile mele aduc pe lume miei, care costă 10 euro pe cap, decît cînd închei o afacere de milioane.” (GSP, 12 martie)

Nu vă lăsați înșelați, cînd zice “oi”, se gîndește, de fapt, la fotbaliști.

 

Gen Noaptea ca soții

Nelu Ploieșteanu (lăutar în trupele SWAT): “Vă dați seama că sînt ca la Poliție, pregătit oricînd de acțiune. Acum dacă sună telefonul, eu merg să cînt. (…) Eram bun să vin cu banii acasă, dar, din păcate, pe soția mea nu o interesau decît banii. Banii și sexul. Eu veneam obosit de la nuntă, noaptea, și ea voia sex. Păi, eu mai eram bun de sex după o noapte de cîntat?” (Libertatea, 12 martie)

Și iată una dintre principalele cauze ale divorțului la români: prea puțin sex cu nevasta atunci cînd vii de la nuntă. Cui nu i s-a întîmplat măcar o dată în viață?

 

Gen Taga-diga-danga, mi se rupe ștanga

Jean Paler (autor de citate): ”Nu mai iau așa multe pastile, acum iau două-trei. Stomacul e bine, e bine. (…) Am mai renunțat la cîteva pastile fără știrea medicului, pentru că îmi provocau probleme… acolo, jos. Îmi scadeau potența.” (Wowbiz, 11 martie)

Noroc cu precizarea finală legată de potență. Altfel am fi crezut că problemele de “acolo jos” sînt ceva neînțelegeri pe care Jean Paler le are cu cineva din echipa de conducere a Iadului, caz în care renunțarea la pastile n-ar fi avut nici un sens.

 

Gen Băiete, încă un job!

Mihai Trăistariu (cheloțar): “Chiloții au fost o nebunie pe care acum o regret, dar am vrut să fiu băgat în seamă. În plus, am luat și bani pentru asta. Am semnat un contract cu o firmă și mi-au dat 10.000 de euro să pozez în 23 de perechi de chiloți. Mi-am asumat, am zis că a fost un job. Pentru fanii mei a fost o nebunie, dar trebuie să înțeleagă că acest capitol s-a încheiat. Eu sînt un băiat cuminte.” (Libertatea, 10 martie)

OK, Trăistariu ca Trăistariu, știm ce-i poate pielea, dar vă dați seama că un geniu creativ a zis, la un moment dat: “Știu cum să vindem mai mulți chiloți! Hai să-i dăm 23 de perechi lui Trăistariu pe zece mii de euro”. Nici nu-i de mirare că merge economia în halul în care merge.

 

Gen Întotdeauna pentru mîine

Mădălina Ghenea (vedetă): ”Am crezut că-mi voi ascunde sarcina pentru totdeauna.” (Libertatea, 10 martie)

Așa cum doctorii pot să confirme, de la un punct încolo devine destul de greu să-ți ascunzi sarcina. De exemplu, din momentul în care sarcina te trage de mînecă într-un magazin că i-e foame, vrea acasă și trebuie să facă pipi.

 

Gen Bătaia face parte din corp

Oana Zăvoranu (doamnă): “Cove, mai știi cînd am venit la tine la apartament și te-am bătut?” (PRO TV, 9 martie)

Evident, Cove nu-și mai aduce aminte. De ce nu-și mai amintește? Poate pentru că a fost dat cu capul de calorifer.

 

Gen

Cocoșelul libidinos

Mihai Bobonete (angajat la autobază), ținînd în mînă o păsărică de ceramică: “De 8 Martie se cîntă la păsărică… Zice Bogdan Naumovici, regizorul, că după filmare putem să spargem păsărica… cică aduce noroc! La mulți ani femeilor!” (Libertatea, 8 martie)

Ați avut vreodată senzația că tot ce intră în contact cu Bobonete e uleios și miroase puțin a ceapă și a transpirație? Și nu-i vorba doar de micii la care face reclamă, de semințe sau de glumițele astea finuțe de instalator din Dorohoi, e vorba de tot. Uite, pînă și propoziția asta miroase a ceapă. Mă duc să deschid un geam.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Cate personaje colorate in fauna noastra

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.