Home / Raport despre starea ficţiunii / Guvernul României somează companiile europene să vândă alimente la fel de proaste și în Vest

Guvernul României somează companiile europene să vândă alimente la fel de proaste și în Vest

Zoom

Mihai Tudose a bătut cu pumnul în masă la o întâlnire cu reprezentanții mai multor companii europene, pe care i-a somat să elimine diferențele de calitate dintre produse și să vândă alimente la fel de proaste și-n vestul Uniunii.

”Nu înțeleg ce-are ciocolata care se vinde la noi și pe care o cumpără bine-mersi toți românii. Adică nu e destul de dulce și delicioasă pentru papilele lor occidentale, crescute în puf? Niște fandosiți. Mi-e scârbă de toanele lor. Ar trebui să mănânce și ei ce mâncăm noi, ca să vadă cum e să fii est-european și să se-nvețe minte să nu mai primească și data viitoare în UE popoare din fostul bloc sovietic cu standarde joase în materie de mâncare”, și-a încheiat Tudose alocuțiunea, în timp ce broboanele de sudoare îi alunecau prin cutele de pe frunte ca niște picături de Coca-Cola cu prea mult zahăr, inferioară băuturii cu același nume care se vinde în Occident.

În același timp, experții atrag atenția că-n Europa de Est se găsesc cetățeni de mâna a doua, lucruri care nu se-ntâmplă și-n Vest, cu toate că și colo, și colo ei apar sub brand-ul comun de cetățeni UE.

(1478 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Asta e tara domnilor.Cu romani lasi care isi mananca de sub unghii si isi da cu toporul in cap unii la altii pentru o scobitoare dar lasa taratoarele sa suga tot.Nu ai cu cine bre.Niste tarani.Niste fripturisti cu sarmaua si micul in creier si mamaliga intre dinti

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.